Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A listavezetőt is legyőzte az U14-es kosárlabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 03. 13:00
A listavezetőt is legyőzte az U14-es kosárlabdacsapat
Gyulasport NKft–Félegyházi TSI/A 67-61 (13-13,22-18,21-16,11-14)

Fotó: Gyulasport NKft.

A Gyulasport NKft. U14-es csapata a regionális serdülő kosárlabda-bajnokság folytatásában hazai pályán fogadta a Félegyházi TSI/A együttesét január 29-én. A fürdővárosi gárda a mezőny listavezetőjét látta vendégül.

Gyulasport NKft.: Lajos Bertalan 27/3, Mike Dáviv 19/3, Rádai Miklós 8, Dús Bence 6, Bogár Dániel 3, Ködmön Kristóf 2, Óvári Adrián 2, Annus Zsombor, Balog Ferenc, Kilvinger Barnabás, Kander Zalán és Szép Gergő.

A Gyulasport NKft. közösségi oldalán azt írták, a két csapat már korábban is találkozott egymással, a gyulai együttes a bajnokság elején vereséget szenvedett Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei ellenfelétől, de most magabiztosan várta a hazai rangadót.

Fotó: Gyulasport NKft.

– A mérkőzés elején már kiderült, hogy szoros mérkőzést fogunk játszani, elég álmosan is kezdtük a mérkőzést, az első negyed végén döntetlen állt az eredményjelzőn, így a következő három negyedben dőlt el a mérkőzés. A második negyedet nagyon jól kezdtük, de elfáradtunk a végére, így a félidőre négypontos vezetéssel tudtunk elmenni. A harmadik negyedben megdupláztuk a különbséget, az adok-kapokból mi jöttünk ki jobban. A véghajrá már az idegek csatája volt, de szerencsére tudtuk tartani az 5-10 pontos vezetésünket és győztesen hagytuk el a parkettát. Úgy gondolom ez volt a csapat eddigi legjobb mérkőzése, mind hangulatban, mind a játék képe alapján – mondta Házi Márk korosztályos edző.

A Gyulasport NKft. U14-es csapata a tabella harmadik helyéről várhatja a Szolnoki KA/B együttese elleni mérkőzést.

Fotó: Gyulasport NKft.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)