Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai Medve Zoltán az év iskolarendőre

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. február 02. 15:04
A gyulai Medve Zoltán az év iskolarendőre
A gyerekeknek nemcsak tanácsokat, hanem élményt is igyekszik adni

Fotó: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság 

Az év iskolarendőre címmel tüntette ki február 1-jén Medve Zoltánt, a Gyulai Rendőrkapitányság körzeti megbízottját Kuczik János rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes és Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályának vezetője.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság közösségi oldalán kiemelték: a 18 éve felszerelt, tősgyökeres gyulai rendőr zászlós járőrözik, bűncselekmények felderítésében működik közre, elkövetőket fog el, állít elő, és emellett iskolarendőri teendőit is komolyan veszi.

A feladatot a Gyulai Implom József Általános Iskolában látja el, ahol egykor maga is tanult, és édesanyja is tanított. A gyerekeknek nemcsak tanácsokat, hanem élményt is igyekszik adni, a legutóbbi autómentes napon például kerékpáros ügyességi pályát épített a diákoknak – fejtették ki a posztban.

A bejegyzésben hangsúlyozták: Medve Zoltán városi programokon is részt vesz, a Hídi Sétán az ittas vezetés veszélyeiről beszélt, a Hetedhét Játékváros nyári táborban pedig foglalkozást tartott.

Fotó: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)