Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az U13-es bajnokság élén a Gyulai Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. január 23. 10:00
Az U13-es bajnokság élén a Gyulai Amazonok
Három győzelemmel zárta a fordulót a korosztályos csapat

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U13-es futsalbajnokság második fordulójában Szegváron léptek pályára a mezőny tagjai. A Gyulai Amazonok együttese sándorfalvi, szentesi és szegedi riválisokkal nézett szembe.

A gyulai együttes az előző fordulóban egy győzelemmel és egy vereséggel kezdte bajnoki szezont. A soros etapban már jobban kijött a csapat tudása, hiszen mindhárom találkozójukat megnyerték.

– A csapat az első meccsen a kiváló játékerőt képviselő Sándorfalva ellen szerzett három látványos gólt. Az első találatot Seres Hanna, a másodikat Hoffmann Adrienn, az utolsót pedig Balogh Rodé helyezte a hálóba. A második mérkőzésen magabiztos 7-0-ás siker született a Szentes ellen, a gólokon Seres Hanna (3), Kacsmarik Hanna (2), Hoffmann Adrienn és Gombkötő Csenge osztozkodott. Az utolsó összecsapáson a Szent Mihály FC Szeged együttese volt az ellenfél, amelyet nagy küzdelemben 3-2-re sikerült megnyerni. A csapat ezen a meccsen is jól játszott, de ez elmondható az egész napos játékról is. Ötletesen, gólratörően vezették a támadásokat, ezen a meccsen pedig a helyzetekből Seres Hanna tudott duplázni, valamint Martyin Eszter révén biztosították be a 3-2-es győzelmet – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Eredmények: Gyulai Amazonok–Sándorfalvi SK A 3-0, Gyulai Amazonok- Szentesi Kinizsi SZITE 7-0 és Szent Mihály FC- Gyulai Amazonok 2-3.

A Gyulai Amazonok U13-as csapata sikereinek köszönhetően a tabella éléről várhatja a következő fordulót, amelyben a mezőny tagjai Gyulán találkoznak majd egymással.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)