Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Pedagógus-nagykövet lett egy gyulai tanár

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. január 04. 14:00
Pedagógus-nagykövet lett egy gyulai tanár
Harminc embert neveztek ki a Boldogságóra Program keretében

Több mint tíz éve indította el a Jobb Veled a Világ Alapítvány a Boldogságóra Programot, amely mára közel 1500 óvodában és iskolában a mindennapok fontos része. A programban 7000 pedagógus vesz részt országszerte, közülük választottak ki 30-at, akik a mindennapi munka mellett szakmai napokat szerveznek, műhelymunkákban vesznek részt – tájékoztatta lapunkat a szervezet.

Kiemelték: a Boldogságóra Program a gyermekek és tanárok lelki jóllétével foglalkozik, bevonja a szülőket is, valamint lehetőséget ad arra, hogy a hagyományos tudásmegosztást és az életben szükséges személyes és szociális kompetenciák fejlesztését összhangba hozzák.

A szervezet a tizedik évfordulóhoz kapcsolódóan hozta létre a nagykövetek csoportját, akik kiemelt szerepet vállalnak a program közösségének összetartásában, fejlesztésében. A csoportba ketten Békés vármegyéből is bekerültek: Tordai Ágnes orosházi óvodapedagógus, valamint Márki-Rábai Valéria, a gyulai Dürer Albert általános iskola tanára.

„2018 óta vagyok a Boldogságóra tagja. Célom, hogy a programot az iskolai élet minden területére beépítsük, mivel a Boldogságórák sikerét, eredményességét nap mint nap tapasztalom. Egy olyan világot szeretnénk építeni, amelyben a gyerekek kiteljesedhetnek és önálló döntéseket hozhatnak” – fejtette ki a fürdővárosi pedagógus.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)