Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárta az évet a Gyulai Amazonok U17-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 19. 15:00
Győzelemmel zárta az évet a Gyulai Amazonok U17-es csapata
Gyulai Amazonok–Újfehértói SK 6-3 (4-1)

Az U17-es futsalbajnokság utolsó idei fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata az Újfehértói SK együttesét látta vendégül december 16-án. A fürdővárosi gárda győzelmet aratott.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Freiberger Stella, Veres Doren, Kis Barbara, Czirók Gréta. Csere: Puskás Adél, Halász Alexa, Danics Boglárka, Szelei Csege és Laczó Patrícia. Edző: Molnár Ágnes.

A gyulai együttes az előző fordulóban magabiztosan győzte le salgótarjáni riválisát, míg aktuális ellenfele az egri arénában hagyta bajnoki pontjait.

A hazai együttes villámrajttal kezdte a találkozót, Kis Barbara már az első percben betalált riválisa kapujába. A folytatásban is a gyulai gárda irányította a találkozót, a második gólra a 14. percig kellett várnia a szurkolóknak. Freiberger Stella találata után szinte azonnal érkezett egy újabb hazai gól, amelyet Puskás Adél lőtt az újfehértói hálóba. A félidő vége előtt Freiberger Stella ismét betalált a kapuba, a vendégcsapat pedig szépítő találattal zárta a játékrészt.

– A második játékrészben is inkább a mi játékunk dominált. Az első találatot a vendégek szerezték, majd az időkérés után sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Sajnos ezen a napon hadilábon álltunk a gólszerzéssel, több kapufát rúgtunk, emellett ziccereket is kihagytunk. A mérkőzés vége előtt nem sokkal Freiberger Stella megszerezte csapatunk ötödik és saját maga harmadik gólját, utána Czirók Gréta is jó ütemben érkezett a hosszúra, értékesítve helyzetét. Az Újfehértó még tudott egy gólt szerezni, így alakult ki a 6-3-as állás a javunkra – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Gyulai gólok: Freiberger Stella 3, Kis Barbara, Czirók Gréta és Puskás Adél.

– A játékkal aránylag elégedett voltam, de a helyzetek kihasználásával egyáltalán nem. Nem használtuk ki a létszámelőnyös helyzeteket sem, emellett kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk. Ettől függetlenül voltak kifejezetten tetszetős periódusok, ebből pedig lehet építkezni. Külön szeretném kiemelni Freiberger Stella és Puskás Adél játékát mezőnyben, illetve Sebestény Renáta kapusteljesítményét. Hosszú év volt a 2023-as, bízom benne, hogy január 3-án újult erővel kezdjük meg a munkát a csapattal! Büszke vagyok az idei teljesítményünkre is – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző.

A Gyulai Amazonok U17-es futsalcsapata a tabella második helyéről várhatja a január 7-i rajtot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)