Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Reagált a vármegyei kórház: van elég sebtapasz

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. december 09. 15:18
Reagált a vármegyei kórház: van elég sebtapasz
Az intézmény hangulatkeltésnek értékelte a közösségi oldalon olvasható posztot

Sebtapaszhiány van a Pándy Kálmán-tagkórházban – ez volt olvasható egy napokban megjelent Facebook-posztban, amelyet az oldal egy gyulai csoportjában tettek közzé. A bejegyzés kapcsán megkerestük az intézményt. 

A bejegyzés írója egy neki érkező privát üzenetet posztolt, amelynek küldője azt állította, a gyulai kórházban vérvétel után ezúttal nem ragasztották le a karját, ahogy minden évben; az asszisztens közölte vele: „nyomja rá jól, nem tudom leragasztani, mert nincs ragasztónk, csak a botosoknak.”

Az üzenet írója felháborodását fejezte ki, hogy 38 évnyi járulékfizetés után nem jut számára öt centiméter sebtapasz, csak azért, mert nem bottal jár. A bejegyezésben leírták, gyűjtést szerveznek a gyulai kórháznak, az összegből pedig sebtapaszt vásárolnak az intézménynek.

Az esettel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a Békés Megyei Központi Kórháznak, amely válaszában kiemelte: a gyulai kórházban rendelkezésre áll a szükséges mennyiségű sebtapasz, melyet a dolgozók a szakmai szabályok szerint és szükség esetén használnak.

Hozzátették, hogy a laboratóriumi mintavételi helyiségben is folyamatosan rendelkezésre állnak a tapaszok, ez így volt a leírt eset körülbelül behatárolható idejében is.

Aláhúzták: a posztot hangulatkeltésnek értékelik, amelyre a lapunknak elküldött válaszon túl nem kívánnak reagálni.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)