Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szomszédvári döntetlennel is az élen zárta az őszi szezont a gyulai kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. december 06. 14:25
Szomszédvári döntetlennel is az élen zárta az őszi szezont a gyulai kézilabdacsapat
Békéscsaba DKSE–Gyulai SE 26-26 (12-17) 
A Csongrád-Csanád–Békés–Jász vármegyei férfi kézilabda-bajnokság 9. fordulójában a Gyulai SE csapata a Békéscsaba DKSE otthonában lépett pályára december 2-án. A fürdővárosi gárda az izgalmas meccsen döntetlent játszott, így veretlenül zárta az őszi szezont.  

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai SE: Bendli Z., Hanyecz Zs., Kecskés B., Kiri Cs., Leiszt K.,Oláh B., Nemesi K., Ozsgyán Zs., Felczán O., Papp D., Tóth Sz., Paragh Á., Sipka D. és Tóth B. Edző: Mohácsi Árpád és Gazsó Mátyás. 

A gyulai együttes a tabella éléről érkezett a találkozóra, míg riválisa a mezőny második helyén állt. A két gárda októberben már találkozott egymással, akkor egy kiélezett szomszédvári csatában őrizte meg veretlenségét Mohácsi Árpád csapata. 

A soros rangadót is a gyulai együttes kezdte jobban, taktikus játékával és kiváló védekezésével ötgólos előnnyel zárta az első félidőt. A térfélcsere után komoly párbaj alakult ki a két csapat között. A hazai keret nem hagyott nyugtot éllovas ellenfelének, amely pocsék periódust futott, az utolsó tizenöt percben csupán egyetlen gólt szerzett. A gyulai gárda azonban megkapta az esélyt a győzelemre, ám a lefújás előtti ziccert nem sikerült értékesítenie, így pontot hagyott a megyeszékhelyen. 

A Gyulai SE csapata továbbra is veretlenül áll a tabella élén, a következő fordulóban a jó erőket képviselő Marostő SE ellen lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)