Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Borús, hűvös idő várható a hét utolsó napján

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. december 02. 18:00
Borús, hűvös idő várható a hét utolsó napján
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Általában borult lesz az ég, fokozatosan javulnak a látási viszonyok, de délen, délkeleten lehetnek szakadozások a felhőzetben. Estétől már nagyobb területen válik szakadozottá, érdemi csökkenése viszont csak a hajnali, reggeli óráktól valószínű.

Vasárnap napközben általában napos idő várható gomolyfelhőkkel, de a keleti határ közelében végig borult marad az ég. Sokfelé várható eső, zápor, melyet a Dunántúlon északnyugat felől havas eső, havazás vált fel, este a legtöbb helyen csökken a csapadékhajlam. Éjszaka és holnap nappal már csak északkeleten fordulhat elő havazás, hózápor. Nyugaton és a Bakonyban vastagabb hótakaró is kialakulhat. Az északnyugati, nyugati irányú szél egyre nagyobb területen megerősödik, helyenként viharos lökések is kísérhetik. Az Alpokalján és a Bakonyban hófúvás is kialakulhat. Vasárnap este veszít erejéből a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -5 és 0 fok között alakul, de a nyugati és északkeleti hófödte, szélvédett, kevésbé felhős tájakon több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap -2 és +3 fok között valószínű.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)