Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Utolsó őszi bajnokiját is behúzta a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 28. 10:00
Utolsó őszi bajnokiját is behúzta a gyulai focicsapat
Gyulai Termál FC–Szeghalmi FC 3-0 (1-0)

A Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokság soros fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Szeghalmi FC együttesét látta vendégül november 25-én. A fürdővárosi gárda egy elmaradt forduló pótlásával zárta a pontvadászat őszi szezonját.

Gyulai Termál FC: Füstös, Nagy S., Dajcs, Szabó V. (Bojtos), Borbély, Tanner (Varga J.), Szabó P. (Kukla), Zabari, Katona (Repisky), Trescsula, Varga T. (Kiss). Csere: Szabó M. és Zsilák. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

A gyulai együttes az előző fordulóban magabiztosan gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat a gyomaendrődi arénában, míg riválisa Mezőhegyesről távozott győzelemmel. A két csapat augusztusban is találkozott egymással, akkor 0-4-es arányú vendégsiker született.

A soros fordulót is a gyulai gárda irányította, ám a szervezetten játszó szeghalmi együttes komoly fejtörést okozott a vendégcsapat számára. A 15. percben egy büntetővel megtört a jég, Tanner pedig az augusztusi után a novemberi találkozón is gólt jegyzett.

A fordulás után is a gyulai csapat támadott többet, ám a hazai együttes előtt is adódtak helyzetek. A 64. percben azután Varga Tamás növelte a vendégcsapat előnyét, Nagy Sándor pedig a 73. percben pontot tett a párharc végére.

A Gyulai Termál FC csapata imponáló eredménnyel zárta a bajnokság őszi szezonját, a fürdővárosi gárda kilenc győzelemmel és egy döntetlennel várja a tavaszt a tabella élén.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)