Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Katalin-nap és karácsonyi készülődés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. november 23. 18:00
Katalin-nap és karácsonyi készülődés
A Tünde virágüzlet ajánlatai

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Közeledik a Katalin-nap és a karácsony, ezért már javában készítjük a hazavihető és ajándékba adható díszeket – hívta fel a figyelmet Góg Tünde.

A Patócsy Ferenc utcai Tünde virágüzlet tulajdonosa kiemelte: kopogtatók, asztaldíszek és ajtó mellé tehető készítmények is nagy számban kaphatók a boltban.

Sok szettet is készítenek: ajtódíszt ablakdísszel vagy kis fát asztaldísszel kombinálva, hasonló anyagokkal és színben – ismertette a szakember, hozzátéve, hogy szettjeik külön is megvásárolhatók.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Idén a természetesebb díszek kerülnek előtérbe, de ne csak az aktuális trendet figyeljük, a fő szempontunk az legyen, hogy otthonunkba illő díszt válasszunk – javasolta. Megjegyezte, hogy a piros, a bordó és a zöld szín használata mindig divatos, de a púderszínek, valamint a fehér és az arany párosítása is népszerű. Ezekkel a színekkel is készítenek kompozíciókat.

A rendelések az üzlet honlapján, a www.tundeviraguzlet.hu weboldalon vagy a 06-66/464-261-es, illetve a 06-30/9537-124-es telefonszámon adhatók le.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)