Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Napos idő várható szerdán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MTI • HÍREK • 2023. november 21. 18:00
Napos idő várható szerdán
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti

Kedden általában erősen felhős vagy borult idő várható, az északkeleti országrészben tartósan párás maradhat a levegő, és éjszaka az Északi-Középhegység és a főváros tágabb térségében köd is képződhet. Az ország délkeleti felén még több helyen lesz eső, zápor, majd a csapadéktevékenység az éjszaka első felében többnyire megszűnik, utána legfeljebb a déli határ mentén fordulhat elő gyenge eső.

Szerdán a délelőtti órákban észak felől csökken a felhőzet, és a pára és ködfoltok gyorsan feloszlanak, de az ország középső sávjában erősen felhős lehet az ég, itt egy-egy zápor előfordulhat. A késő délutáni óráktól északnyugat felől fátyolfelhőzet sodródik hazánk fölé.

Az északi, északkeleti szél néhol megélénkül, éjszaka az északkeleti országrészben és a Nyugat-Dunántúlon megerősödik, szerdán napközben pedig viharossá fokozódik, de a középső országrészben a légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 fok között valószínű, de az északkeleti szélvédett tájakon gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 2 és 10 fok között alakul, a legmelegebb a középső országrészben várható.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)