Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A vendégcsapat vihette haza a bajnoki pontokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 14. 17:00
A vendégcsapat vihette haza a bajnoki pontokat
Gyulasport NKft.–FISE-Újkígyós 22-29 (14-17)

A Gyulasport NKft. korosztályos csapata az ifjúsági kézilabda-bajnokság nyolcadik fordulójában a FISE Újkígyós együttesét fogadta november 12-én. A fiatal fürdővárosi gárda nagy csatában hullajtott bajnoki pontokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Gyulasport NKft.: Juhász P., Miklya N. 3, Kertes S. 4, Boruzs A. 2, Németh Cs. 4, Sebestyén J. 1, Szabó J. 1. Csere: Bartóki M., Tarkovács R. 2, Petruzsán P. 1, Makra Z., Pópity L. 1, Tarkovács D.3 (1). Edző: Zöldi-Tóth Katalin.

A hazai együttes két fordulóval ezelőtt megszerezte első győzelmét a bajnokságban, majd idegenben döntetlenezett törökszentmiklósi ellenfelével. A vendégegyüttes a bajnoki címért van versenyfutásban. A két rivális a bajnokság elején már találkozott egymással, akkor nagyarányú újkígyósi győzelem született.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Németh Csenge találatával indult el a meccs, amely komoly versenyfutássá alakult. A két rivális lőtávolságban maradt egymástól, felváltva találtak a kapuba. 10-10-es állásnál azonban hullámvölgybe került a gyulai együttes, a vendégek a félidő végéig háromgólosra növelték az előnyüket.

A fordulás után már az újkígyósi csapat játszott jobban, a második félidőben pedig egyre nagyobb volt a két gárda közötti különbség.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 5-5, 20. perc: 10-11, 30. perc: 14-17, 40. perc: 16-21, 50. perc: 18-25, 60. perc: 22-29.

– A mérkőzés első félideje nagyon jól alakult, a lányok szépen végrehajtották a megbeszélteket. A második játékrészben kicsit elfogytunk, de sok szép dolgot csináltak a fiatal játékosok. Megyünk tovább azon az úton, amit elkezdtünk – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A Gyulasport NKft. Ifjúsági együttese a folytatásban a Békéscsaba ENKSE csapatával találkozik.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)