Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos győzelemmel folytatta a bajnokságot az NB II.-es női kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 13. 14:03
Magabiztos győzelemmel folytatta a bajnokságot az NB II.-es női kézilabdacsapat
CZ-Gyulasport NKft.–Tisza Volán SC 39-21 (18-10) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokságban szereplő CZ-Gyulasport NKft. a Tisza Volán SC együttesét látta vendégül november 12-én. A fürdővárosi gárda magabiztos játékkal győzte le szegedi riválisát.   

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

CZ-Gyulasport NKft.: Mike M., Szabó K. 5 (1), Lukács N. 4, Hegedűs A. 1, Szögi T. 4, Gelegonya A. 2 Ilyés L. 5. Csere: Zsiga Zs., Ladics V. 2, Boruzs A., Kiss V. 3, Nagy P.7, Kovács Sz. 4, Németh Cs.1, Farkasinszki D. 1 és Miklya N. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin.  

A gyulai keret hat győztesen megvívott találkozó után pontokat hullajtott a békéscsabai arénában, ám így is a tabella éléről várhatta a soros fordulót. Az együttes az első fordulóban már találkozott a szegedi csapattal, akkor húszgólos győzelmet aratott. 

Zöldi-Tóth Katalin vezetőedző előzetesen elmondta, csapata várja a vasárnapi találkozót, hiszen újra hazai pályán játszhat, így bízik benne, hogy jó játékot tud felmutatni a szurkolók előtt. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A gyulaiak ennek jegyében kezdték a találkozót, Mike Mária védése után Szabó Kamilla szerezte az első találatot. A folytatásban is a fürdővárosi keret irányította a játékot, fokozatosan szakította le magáról a jól küzdő vendégegyüttest. 

A minden csapatrészében jobb hazai csapat megérdemelten söpörte be hetedik győzelmét a bajnoki sorozatban. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 7-2, 20. perc: 11-6, 30. perc: 18-10, 40. perc: 23-14, 50. perc: 31-16, 60. perc: 39-21. 

– Jól kezdtük a mérkőzést, ez is volt az elvárás a lányoktól. A héten sokat dolgoztunk, és a sebesség sokat javult, de az előttünk álló mérkőzésen még szeretnénk a játékot gyorsítani, és minimálisra csökkenteni a technikai hibákat – értékelt Zöldi-Tóth Katalin

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A CZ-Gyulasport NKft. csapata a mezőny éllovasaként várhatja a következő fordulót, ahol a K. Szeged SE vendégeként lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)