Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Könnyed játékkal nyerte hatodik mérkőzését a férfi-kézilabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 13. 15:00
Könnyed játékkal nyerte hatodik mérkőzését a férfi-kézilabdacsapat
Gyulai SE–Kunszentmárton KSK 43-29 (25-13) 

A Csongrád-Csanád–Békés–Jász Vármegyei férfi-kézilabdabajnokság 6. fordulójában a Gyulai SE csapata a Kunszentmárton KSK fogadta november 10-én a Göndöcs Benedek-középiskola tornacsarnokában.  A fürdővárosi gárda folytatta győzelmi sorozatát. 

Képünk a csapat korábbi mérkőzésén készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai SE: Bendli Z., Hanyecz Zs., Kecskés B., Kiri Cs., Kóta K., Lipcsei N, Nemesi K., Ozsgyán Zs., Oláh B., Pap D., Pap I., Paragh Á., Sipka D., Szőke L., Tóth B. és Tóth Sz. Edző: Mohácsi Árpád és Gazsó Mátyás. 

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban magabiztosan győzött a Marostői SE elleni találkozón, így továbbmenetel a bajnoki cím felé. A csapat ezúttal a tabella alsó harmadából érkező kunszentmártoni együttes ellen lépett pályára

A Kecskés Bence és Tóth Szabolcs által „repített” gyulai keret már a találkozó első perceiben magához ragadta a kezdeményezést, a félidő lefújásakor tizenkét gólos előnyt harcolt ki magának. A fordulás után sem vett vissza lendületéből a hazai gárda, a szebbnél szebb megoldásokat vastapssal jutalmazták a szurkolók.  

A Gyulai SE felnőtt-kézilabdacsapata meggyőző fölénnyel nyerte sorozatban hatodik találkozóját, ezzel ellépett üldözői elől. Az együttes a folytatásban a Hódmezővásárhelyi KE otthonában játszik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)