Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel nyitotta a bajnokságot a gyulai futsalcsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. HÍREK • 2023. november 13. 09:33
Győzelemmel nyitotta a bajnokságot a gyulai futsalcsapat
Gyulai Amazonok–OMTK-ULE 10-1 (6-1)  

Az NB II.-es futsalbajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az OMTK-ULE együttesét látta vendégül november 11-én. A fürdővárosi gárda a kupa után a pontvadászatban is magabiztosan lépett át orosházi ellenfelén. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Szűcs B., Lovas L., Kajári G., Molnár Á., Kurai N. Csere: Kósa N., Szappanos K., Hack F., Nagy K., Molnár K. és Komlósi A. Vezetőedző: Molnár Zoltánné. 

A két rivális egy hete a Magyar Kupa első körében már találkozott egymással, akkor 11-2-es eredménnyel a gyulai keret lépett tovább a következő körbe. A fürdővárosi csapat bajnoki címvédőként várhatta az első találkozót, így mindenképpen meggyőző teljesítményt akart nyújtani szurkolói előtt. 

A gárda azonnal magához ragadta a kezdeményezést, és kedvére formálta a játék képét. Már a második percben megszerezte a vezetést Kurai Nikolett góljával, egy perccel később pedig Lovas Laura növelte az előnyt. A vendégcsapat a 10. percben szépíteni tudott, ám a félidő végéig újabb négy gyulai találat született. 

A fordulás után is fölényben voltak a fürdővárosiak. Az orosházi együttes megpróbálta bevenni a kapujukat, ám négy újabb gyulai góllal kiütésessé vált a hazaiak győzelme. 

Gyulai gólok: Lovas Laura 4, Kurai Nikolett 3, Szappanos Katalin, Kajári Gabriella és Komlósi Anna

– Voltak kifejezetten jó periódusaink a mérkőzésen, a taktikai utasításokat próbálta a csapat betartani. Úgy gondolom, hogy játékban is fokozatosan lépünk előre, a kapu előtt azonban határozottabbnak kellene lennünk, akkor nagyobb százalékban sikerülne értékesítenünk a helyzeteket. Nem vagyunk könnyű helyzetben sérülések és betegségek miatt, de próbálunk a tőlünk telhető legjobban teljesíteni hétről hétre futsalban és nagypályán is – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

A Gyulai Amazonok NB II.-es futsalcsapata a folytatásban a Tehetség SE vendégeként lép pályára. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)