Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hazai pályán javított mérlegén a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. november 08. 11:00
Hazai pályán javított mérlegén a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
Gyulai Amazonok–Szolnoki MÁV 4-1 (2-1) 

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Szolnoki MÁV együttesét látta vendégül november 5-én. A fürdővárosi gárda jó játékkal feledtette fővárosi vereségét. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Szűcs B. (Kósa N.), Szappanos K., Lovas L., Kajári G., Czirók Gréta (Nagy K.), Hack F., Kurai N., Mezei V. (Kurta A.), Molnár K, Komlósi A., Pintye Vivien (Danics B.). Csere: Paál D., Molnár Á. és Kovács V. Megbízott edző: Molnár Ágnes. 

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban 3-0-s vereséget szenvedett a Budapest Honvéd otthonában, így a tabella középmezőnyéből várhatta riválisát. 

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a csapat remekül kezdte a találkozót, az első kilenc percben két gólt is szerzett Komlósi Anna és Pintye Vivien révén. 

–  A gólok után építkeztünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, melyekkel el is dönthettük volna már az első játékrészben is a mérkőzést. A vendégek az első támadásukból gólt tudtak szerezni még a félidő végén, így egygólos volt az előnyünk. A térfélcsere után is inkább a mi játékunk érvényesült, a csúszós talajon azonban sok volt az eladott labda. Pintye Vivien újabb találatának köszönhetően némileg megnyugodtunk, majd Kurai Nikolett érvényesített egy büntetőt a 64. percben, ezután még higgadtabban tudtunk játszani. Ugyan a vendégek próbáltak kontrákat kialakítani, de a védelmünk is jól működött ezen a napon – olvasható a bejegyzésben. 

Gyulai gólok: Pintye Vivien 2, Kurai Nikolett és Komlósi Anna.

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata győzelmével fellépett a tabella hatodik helyére. A folytatásban a Nyíregyháza Spartacus otthonában lép pályára az együttes. 

– Jól játszottunk, az utolsó döntésekben volt hiba, ezért több helyzet is kimaradt. A csapat játékával elégedett voltam, persze, még mindig lehet hiányérzetünk, de fokozatosan lépünk előre minden területen. Amit kiemelnék, hogy ma is volt több jó egyéni teljesítmény, így erre is lehet alapozni a jövőben – értékelt Molnár Ágnes megbízott edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)