Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Derekasan helytállt a gyulai baby-vízilabdacsapat Szolnokon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • GYH • SPORT • 2023. október 30. 16:50
Derekasan helytállt a gyulai baby-vízilabdacsapat Szolnokon
A gárda a hódmezővásárhelyiek és a kecskemétiekkel ellen játszott

Csapó Ákos (fehér sapkában) és társai ügyesen játszottak a szolnoki fordulóban

Fotó: csabapolo.hu

Derekasan helytállt a gyulai vízilabda-fiókcsapat a Délkeleti régió vidékbajnokságának második körében szombaton Szolnokon. A tizenöt tagú csapatot Szilvásy Attila és Csabai Zoltán kísérte el.

A gyulai csapat először a hódmezővásárhelyiekkel, majd egyórányi pihenő után a kecskemétiekkel játszott. 

Csabai Zoltán a csabapolo.hu oldalnak azt nyilatkozta, a hódmezővásárhelyi csapat kicsit erősebbnek bizonyult a gyulainál. Bár ebben a korosztályban nem számlálják a gólokat, negyedenként talán egy góllal jobb lehetett az ellenfél.

– Fiataljaink elsősorban a támadásokra összpontosítottak, ezért a védekezést kissé elhanyagolták, így néha kaptunk egy-egy leúszásgólt. Öt-öt elleni felállásban azonban már elfogadható volt a védekezésünk az amúgy kevésgólos mérkőzésen – fejtette ki.

A kecskemétiek a többieknél egy-két évvel fiatalabbakból álló második csapatukkal vettek részt a fordulóban, így a félpályán alig tudtak átjönni.

– Meglehetősen egyoldalú volt a találkozó, de azért gyakorlómérkőzésnek elment. Mindkét sorunk magabiztosan játszott, sok labdát megszereztek, letámadásaink pedig rendre góllal végződtek. Végül nagyon sok gól esett a sima meccsen. A mai második fordulóban egyébként három újoncot avattunk – értékelt Csabai Zoltán.

A fordulóban a következő fiatalok kaptak bizonyítási lehetőséget: Lipták Levente, Molnár Sándor (kapusok), Bátorfi Ádám, Belinczky Zsombor, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Köves Pál, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Papp Andor, Restye Botond, Súr Zétény, Szabó Máté, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr János 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)