Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Döntetlennel folytatta a gyulai ificsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 26. 13:00
Döntetlennel folytatta a gyulai ificsapat
Törökszentmiklósi Székács KE GÉF-PRO–Gyulasport NKft. 21-21 (11-9)

Az U19-es kézilabda-bajnokság 7. fordulójában a Gyulasport NKft. csapata a Törökszentmiklósi Székács KE GÉF-PRO együtteséhez utazott október 24-én.

Gyulasport NKft.: Bartóki M., Tarkovács R., Tarkovács D., Németh Cs. 11(5), Miklya N. 4, Szabó J. 1, Makra Z. Csere: Petruzsán P. 3, Pópity L. és Sebestyén J. 2. Edző: Zöldi -Tóth Katalin.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban győzelemmel zárta hazai találkozóját mezőtúri vendége ellen, soros ellenfelének azonban ismét nem sikerült begyűjtenie bajnoki pontjait. A két csapat egymás közvetlen riválisaiként várhatta a találkozót, így előzetesen is komoly párharcra volt kilátás.

Máthé István, a Gyulasport NKft. kézilabdaszakágának technikai vezetője elmondta, a két csapat tabellán elfoglalt helyezésük alapján nyílt, háromesélyes mérkőzésre volt kilátás, de esélyesebbnek tűnt a gyulai együttes.

– Sajnos erre a pályára lépő játékosok rácáfoltak, álmosan, mondhatni motiválatlanul játszottak. A második félidőre egy jobb, fejben rendben lévő csapat lépett pályára. Állva is hagyták a hazaiakat. Az 51. percben már öt góllal vezettek, de sajnos jött a már megszokott hullámvölgy. A mérkőzés befejezéséig nem tudtak egyetlen egy gólt sem lőni és kaptak ötöt. A végén a gyulai lányok örülhettek a döntetlennek, hisz az utolsó másodpercben Bartóki Maja hárította a hazaiak ziccerét – ismertette Máthé István.

A mérkőzés alakulása: 10. perc: 4-3, 15. perc: 6-6, 25. perc: 9-8, 30. perc: 11-9, 38. perc: 15-15, 50. perc: 16-20, 51. perc: 16-21, 55. perc: 19-21 és 60. perc: 21-21.

– Nagyon enerváltan kezdtük a mérkőzést, és ez sajnos végig rajtunk maradt. A második félidőben voltak jó periódusok, de aztán megint érkezett a hullámvölgy, ami az eredményt okozta. Csalódott vagyok, de bízom a jobb folytatásban – értékelt Zöldi-Tóth Katalin.

A Gyulasport NKft. Ifjúsági csapata a folytatásban a FISE-Újkígyós együttesét fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)