Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fordulatos mérkőzésen szerzett értékes győzelmet a Gyulai Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 25. 11:00
Fordulatos mérkőzésen szerzett értékes győzelmet a Gyulai Amazonok U16-os csapata
Gyulai Amazonok–Mercedes KLC 4-3 (2-1) 

Fotó: Gyulai Amazonok

Az U16-os labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a lista második helyezettjét, a Mercedes KLC együttesét fogadta október 21-én. A gyulai gárda fordulatos mérkőzésen szerezte meg a győzelmet.

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta, Kelemen Klarissza, Puskás Adél, Zalai Bíborka, Krisán Jázmin (Pénzes-Makkai Kinga), Veres Doren, Kis Barbara, Halász Alexa (Szűcs Boglárka), Hartmann Dóra (Kőszegi Kamilla), Freiberger Stella, Szelei Csenge. Edző: Krisán József. 

A hazai együttes az előző fordulóban az éllovas ellen vesztett pontokat, míg aktuális riválisa sima győzelmet aratott a fővárosban. A gyulai gárda a tabella negyedik helyén, kecskeméti ellenfele a második helyen állt. 

A Gyulai Amazok közösségi oldalán azt írták, a gyulai csapat hamar kétgólos előnyre tett szert, Veres Doren a 15. percben büntetőből szerzett gólt, Kis Barbara pedig a 24. percben megduplázta az előnyt. 

Az ellenfél a félidő végén még értékesítette egyik helyzetét, így egygólos előnye volt a gyulai csapatnak a fordulás előtt. Rögtön a térfélcserét követően a kecskemétiek kiegyenlítettek, de néhány perccel később Kis Barbara újra betalált a kapuba. A 70. percben a vendégek gólerős támadója is újra gólt szerzett, ezután mindent egy lapra feltéve támadtak a csapatok. Az utolsó percekben szabadrúgáshoz jutottak a fürdővárosiak, majd 20-25 méteres távolságból Kis Barbara vágta a léc alá a labdát, megszerezve csapata számára a győzelmet. 

Gyulai gólok: Kis Barbara (3) és Veres Doren.  

A Gyulai Amazonok U16-os csapata a következő fordulóban a fővárosban a Csepel FC ellen lép pályára.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)