Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Dupla győzelemmel folytatták a tekecsapatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 23. 15:28
Dupla győzelemmel folytatták a tekecsapatok
Gyulai SE Dig-Build–MVM Gáz SE 7-1 (3157–2764)

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság hetedik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese az MVM Gáz SE csapatát fogadta szegvári pályáján. A fürdővárosi keretek dupla győzelemmel zárták a hazai fordulót.  

A gyulai egyesület felnőttkerete a legutóbbi fordulóban nagy csatában győzte le fővárosi ellenfelét, sorozatban negyedik győzelmével pedig megőrizte harmadik helyét a tabellán.  

A hetedik fordulóban Nyári Krisztofer megnyerte az első párharcot, majd a vendégcsapat is győzni tudott. A folytatásban a gyulai együttes négy győzelmet szerzett, és a több ütött fáért kapott pontokat is bezsebelte. 

A Nyári Krisztofer, Baksa Imre, Schriffert Dominik, Czégény Csaba, Makra György és Schriffert Roland alkotta Gyulai Dig-Build továbbra is a tabella harmadik helyén áll. A folytatásban a Dynamo Sport Klub együtteséhez utazik. 

A gyulai egyesület ifjúsági együttese is simán hozta a bajnoki fordulót. A Trucz Péter Levente és Schriffert Máté alkotta csapat mindkét párharcát megnyerte, a több ütött fáért járó pontokkal pedig ellenmondást nem tűrve nyerte meg a fordulót. 

A gárda a tabella nyolcadik helyén áll, a folytatásban a Dynamo Sport Klub együtteséhez utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)