Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fontos pontokkal távozott Hatvanból a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 20. 09:30
Fontos pontokkal távozott Hatvanból a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
FC Hatvan–Gyulai Amazonok 0-1 (0-1) 

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az FC Hatvan otthonában lépett pályára október 15-én. A fürdővárosi gárda hajtós mérkőzésen hozta haza a győzelemért járó pontokat. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Mészáros Viktória (Mezei Virág), Hack Fanni, Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes, Nagy Katalin (Czirók Gréta), Kurai Nikolett, Molnár Kitti, Komlósi Anna (szappanos Katalin), Pintye Vivien. Csere: Kovács Viktória és Kurta Alma. Vezetőedző: Molnár Zoltánné. 

A két csapat ellenkező előjelekkel érkezett a találkozóra. A gyulai gárda az előző fordulóban hazai pályán kapott ki egri riválisától, míg a hatvani együttes magabiztosan lépett át salgótarjáni ellenfelén. 

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a brusztos, kemény, hajtós mérkőzésen inkább a vendégcsapat játéka dominált, a hazai gárda inkább kontrából próbálta meg veszélyeztetni az ellenfél kapuját. 

A 40. percben Komlósi Anna megtörte a gólcsendet, egy szöglet utáni kavarodást követően okosan helyezte a hosszú felsőbe a labdát. A második félidőben – az elsőhöz hasonlóan – inkább mezőnymunka folyt a pályán, egy-egy helyzet adódott mindkét oldalon. A gyulai csapatnak a találkozó végéig sikerült szervezett védekezéssel és jó labdakihozatalokkal megtartania az előnyt. 

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a tabella ötödik helyén várhatja folytatást, legközelebb hazai pályán fogadja a Lőrinc Kitartás SE együttesét.

– Helyenként szép játékkal, teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Ez a három pont nagyon értékes lesz ebben a szezonban, bízom benne, hogy sikerül ezt a tendenciát folytatnunk. Külön szeretném kiemelni a védelem munkáját, rendkívül okosan és szervezetten tudtunk építkezni ezen a találkozón – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)