Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újabb győzelmével dobogós helyen áll a gyulai tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. október 16. 10:03
Újabb győzelmével dobogós helyen áll a gyulai tekecsapat
BKV Előre SC–Gyulai SE Dig-Build 3-5 (3336-3352)

Fotó: Gyulai SE Dig-Build

Az NB I.-es tekebajnokság hatodik fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a BKV Előre SC vendégeként lépett pályára. A felnőttkeret nagy csatában gyűjtötte be sorozatban harmadik, a bajnokságban pedig negyedik győzelmét. 

A gyulai keret az elmúlt fordulóban magabiztosan győzte le nyíregyházi ellenfelét, így a tabella negyedik helyére lépett fel. Fővárosi riválisa százszázalékos formában, a mezőny második helyén állva várhatta a derbit. 

A hazai gárda kezdte jobban a mérkőzést, ám a megnyert első párharc után két gyulai győzelem született. A folytatásban a fővárosi együttes ismét jobban gurított a vendégcsapatnál, a fürdővárosi keret azonban egy utolsó győzelemmel kiegyenlítette a találkozót. A több ütött fáért járó pontoknak köszönhetően a Makra György, Baksa Imre, Nyári Krisztofer, Schriffert Dániel, Schriffert Dominik és Schriffert Roland alkotta gyulai együttes nyerte a találkozót. 

A Gyulai SE Dig-Build a győzelemnek köszönhetően fellépett a tabella harmadik helyére. A következő fordulóban az MVM Gáz SE gárdáját fogadja a „hazai” arénában. 

A gyulai egyesület ifjúsági együttese 4-0-s vereséggel zárta a fővárosi fordulót, így a tabella 9. helyén áll.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)