Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két mérkőzést játszottak a gyulai vízilabdázók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. SPORT • 2023. október 07. 18:00
Két mérkőzést játszottak a gyulai vízilabdázók
A fiatalok szolnoki és szegedi ellenfelekkel játszottak

Fotó: Gyulai Hírlap

Október 7-én Szentesen rendezték meg a baby korosztályos vízilabdázók vidékbajnokságának első fordulóját. A Délkeleti csoportban szerepel a Csabai Csirkefogók fiókcsapata, a Gyulai Vízilabda Klub, akik két mérkőzésen ugrottak a medencébe – közölték a csabapolo.hu oldalon.

Mint írták, a Szolnok elleni meccsen a fiatal pólósok nem azt mutatták, amit kellett volna, de a szegedi ellenfelük ellen már feljavult a játékuk.

– Egy nagyon erős Szolnok ellen kezdtük az idei szezont, akik szoros emberfogást alkalmaztak, és ez nem nagyon ízlett nekünk. Amit kértünk a gyerekektől, nem láttuk viszont. Talán egy kicsit annak számlájára is írható, hogy csapatunkban nagyon sok olyan fiatal kapott lehetőséget, akinek ez volt az első bajnoki mérkőzése – fogalmazott Szilvásy Attila edző.

Hozzátette: a szegediek ellen már „megérkeztek a meccsbe”, sokkal jobb teljesítményt nyújtottak.

Fotó: Gyulai Hírlap

Mint mondta, a gólokat ebben a korosztályban nem számolják, de nagyjából döntetlen lett a Szeged elleni meccs vége.

– Itt már szinte mindent bemutattak a gyerekek, amit kértünk tőlük, jól működött a védekezésünk, sokmozgásos játékot nyújtott a gárda, a lövéseink is ültek. Ez a mérkőzés már úgy nézett ki, mint a vízilabda, bár a végére kissé elfáradtak a fiatalok, ami arra utal, hogy többet kellene edzésre járnia néhány gyereknek.

A gyulai csapatban a következő fiatalok kaptak bizonyítási lehetőséget: Lipták Levente, Molnár Sándor (kapusok), Bátorfi Ádám, Belinczky Zsombor, Bereczki Igor, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Matei Alexandre, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Papp Andor, Restye Botond, Súr Zétény, Szabó Máté, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)