Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az első erőfelmérő vár a gyulai kézilabdacsapatra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 22. 10:00
Az első erőfelmérő vár a gyulai kézilabdacsapatra
A CZ-Gyulasport NKft. a Bácsalmás PVSE együttesét látja vendégül szeptember 23-án 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság harmadik fordulójában a Gyulasport NKft. a Bácsalmás PVSE együttesét fogadja szeptember 23-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A Zöldi-Tóth Katalin vezette gárda két győzelem után erőfelmérővel folytatja a pontvadászatot. 

A gyulai gárda a nyitófordulóban magabiztos győzelmet aratott a Tisza Volán SC ellen, majd hazai pályán gyűjtötte be a győzelemért járó pontokat a K. Szeged ellen. A fürdővárosi gárda ezzel a tabella élére lépett.

A Bácsalmás PVSE vereséggel kezdte a szezont, hazai pályán kapott ki a jelenlegi második helyen álló Sun Cégcsoport FKSE-Algyőtől, ám a következő fordulóban magabiztosan nyert a mezőtúri arénában. 

Zöldi-Tóth Katalin előzetesen elmondta, nem számít könnyű mérkőzésre, de csapata jó játékkal várja a szurkolókat a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokba. 

– A hétvégén igazi erőfelmérő lesz. Bízom benne, hogy hazai pályán tudunk egy igazán jó játékkal előrukkolni. Várunk mindenkit a tornacsarnokba – tette hozzá a gyulai vezetőedző. 

A CZ-gyulasport NKft. NB II.-es csapata 18 órakor találkozik ellenfelével. A felnőttgárdák csatája előtt a fürdővárosi egyesület ifjúsági kerete a Békéscsabai DSK együttesét látja vendégül 15 óra 30 perckor.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)