Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egygólos vereség az U14-es bajnokságban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 20. 09:38
Egygólos vereség az U14-es bajnokságban
Gyulai Amazonok–Soroksár SC 5-6  

Az U14-es labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Soroksár SC együttesét látta vendégül szeptember 16-án. A fürdővárosi gárda kétgólos vezetés után kapott ki ellenfelétől.

Forrás: Facebook

Gyulai Amazonok: Sebestény Dóra, Kis Barbara, Zalai Bíborka, Rung Zselyke, Földesi Petra, Martyin Eszter, Kacsmarik Hanna, Ruck Csenge, Seres Hanna. Csere: Deák Sára és Ferenczi Kira. Edző: Krisán József. 

A gyulai együttes az előző fordulóban fordulatos mérkőzésen hagyta pontjait fővárosi riválisánál, míg aktuális ellenfelét az MTK Budapest győzte le hazai pályán. 

A soros találkozót a hazai gárda kezdte jobban, Kis Barbara és Seres Hanna góljai után 2-0-ra ellépett ellenfelétől. A vendégcsapat azonban fel tudott állni, és négy gólt szerezve át is vette a vezetést ellenfelétől.  

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írta: Kis Barbara vezérletével egyenlíteni tudtak, majd a vendégek újabb lövése talált utat a kapuba, így ismét náluk volt az előny.

Fiatal játékosunk majdnem félpályás gólja után úgy tűnt, 1-1 ponttal gazdagodnak a csapatok. A Soroksár azonban néhány perccel a vége előtt ismét gólt tudott rúgni, megszerezve a győztes találatot a mérkőzésen – olvasható a bejegyzésben. 

– A csapat küzdött, hajtott, de a játékában még vannak hibák. Láthattunk azonban biztató jeleket is. Keressük a posztokra a játékosokat. Türelmesen, szorgalmasan dolgozunk tovább – értékelt Krisán József utánpótlásedző.

Gyulai gólok: Kis Barbara (4) és Seres Hanna. 

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a következő fordulóban a Szolnoki MÁV otthonában lép pályára. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)