Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győztes rajtot vett a Gyulai Amazonok U19-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 16. 09:30
Győztes rajtot vett a Gyulai Amazonok U19-es csapata
Budapest Honvéd FC–Gyulai Amazonok 1-4 (0-3) 

Az U19-es labdarúgó-bajnokság első fordulójában a Gyulai Amazonok korosztályos csapata a Budapest Honvéd együtteséhez utazott szeptember 10-én. A fürdővárosi gárda fordulatos találkozón söpörte be a győzelemért járó pontokat. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kovács Viktória, Szappanos Katalin, Papp Fanni (Freiberger Stella), Danics Boglárka, Hack Fanni, Kurta Alma, Laczó Patrícia, Czirók Gréta, Mészáros Viktória, Mezei Virág, Komlósi Anna. Csere: Lovas Laura. Edző: Molnár Ágnes. 

A Gyulai Amazonok közössége oldala a találkozóról azt írja, a gyulai gárda kezdte jobban a lendületes és fordulatos találkozót, azonban minden labdáért kemény párharcot kellett vívnia a jó képességű hazai együttes ellen.  

Az egész mérkőzésen kiváló teljesítményt nyújtó Komlósi Anna a 17. percben Czirók Gréta pazar indítását váltotta gólra, majd a félidő vége előtt Mezei Virág cselezett jól egy az egyben, megszerezve második gólunkat. Az első játékrészt Szappanos Katalin távoli lövése zárta, 20 méterről lőtte ki a bal alsót, 0-3-ra módosítva a mérkőzést. 

A második játékrészt a hazai gárda kezdte jobban, egy kontra után szépíteni tudtak, de Freiberger Stella néhány perc múlva megszerezte a vendégcsapat negyedik találatát. 

Gólok: Komlósi Anna, Szappanos Katalin, Mezei Virág és Freiberger Stella. 

– Ugyan több hiányzónk is volt, kértem a csapattól, hogy próbáljanak végig a saját játékukra koncentrálni. Összességében tudtuk uralni a mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, és több nagyon jó egyéni teljesítmény is akadt. Örülök, hogy mind a négy gólt más-más játékos szerezte, és látszott a csapaton, hogy élvezte a játékot. Folytatjuk a munkát, jó úton járunk – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző. 

A Gyulai Amazonok U19-es csapata a folytatásban hazai pályán, a Grosics Akadémián fogadja a Szent Mihály FC Szeged együttesét szeptember 16-án.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)