Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újranyitott a gyulai Update bolt

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. szeptember 13. 17:19
Újranyitott a gyulai Update bolt
A Béke sugárúti üzlet bisztróként is működik

Nemrégiben újra kinyitott a gyulai Update bolt, amely kibővült termékkínálattal és napi akciókkal várja a vevőket. A Béke sugárút 9–11. szám alatt található üzlet bisztróként is működik: szénhidrátcsökkentett lepények, street food burgerek, szendvicsek és tortillák szerepelnek a kínálatukban. 

Fotó: Gyulai Hírlap 

A boltban jelenleg csaknem négyszázféle szénhidrátcsökkentett, hozzáadott cukrot nem tartalmazó, fehérjében és rostban gazdag termék közül válogathatnak a vevők: sós és édes péksüteményeket, a sütéshez-főzéshez való alapanyagokat, ropogtatnivalókat és étrend-kiegészítőket is árulnak. Az üzlet számítógépes rendszerének köszönhetően az eladók azzal is segíteni tudnak a vásárlóknak, hogy valamennyi termék pontos szénhidráttartalmát meg tudják mondani.

A boltban a cukorbetegek, a ketogén diétát folytatók és a fogyni vágyók is találhatnak az étrendjüknek megfelelő termékeket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Többféle kenyér, shake, szörp, dzsem, üdítő, zacskós leves, müzli, cukrász- és aprósütemény, csokoládé, üveges szósz és mártás található a polcokon, emellett instant kávé, kakaó, mogyorókrém, lisztkeverék, panírmorzsa, ketchup, majonéz, mustár, előre csomagolt palacsinta és pizzagolyó is beszerezhető az üzletben.

A péksüteményeket fagyasztva és kisütve is meg lehet vásárolni, és többféle bisztróétel is kapható a boltban. Lepényből csirkemelles, sonkás-sajtos és csilis-marhagulyásos választhat. A fitthamburger és a tortillatekercs is sokak kedvencei közé tartoznak. Szendvicsből négyfélét készítenek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor 

Az üzletben kávét is árulnak, amely többféle édesítőszerrel és laktózmentes tejjel is kérhető.

A napi akciókról a bolt Facebook-oldalán értesülhetnek a vásárlók.

A Rózsák és legendák virágbolt mellett található Update bolt hétfőtől péntekig 8–17 óráig, szombaton 8 és 12 óra között tart nyitva. Az üzletben kártyával is lehet fizetni.                     

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)