Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatékony és természetes kozmetikumok egy budapesti műhelyből

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. augusztus 31. 09:46
Hatékony és természetes kozmetikumok egy budapesti műhelyből
A Mix Your Nature nem árul zsákbamacskát

Személyre szabottság, tudatosság, környezetvédelem, tartósság: napjainkban ezek azok a hívószavak, amelyek vonzóvá tesznek egy terméket vagy egy szolgáltatást. Ma már ugyan egyre több cég igyekszik a fenntarthatóság útjára lépni, de mégis kevés köztük az, amelyik a fentiekből egyszerre többféle előnyt is képes nyújtani.

A 100%-ban természetes összetevőkből álló kozmetikumokat gyártó Mix Your Nature azonban nem árul zsákbamacskát. Olyan profi módon építi be a hétköznapjainkba a natúr, tudatos bőrápolás alapelveit, hogy közben még az újrahasznosítás, az állatkísérlet-mentesség és a környezetvédelem jelentőségére is felhívja a figyelmünket.

Anyai törődésből hiánypótló vállalkozás

Egy édesanya mindenre képes a gyermekéért. Ez az erő volt az, ami a Békéscsabán nevelkedett Máthé Csillát, a Mix Your Nature megálmodóját egy hiánypótló vállalkozás megteremtése felé terelte.

A korábban piackutatóként és marketingszakemberként dolgozó Csilla az első gyermeke születésekor kezdett el a házi készítésű kozmetikumok gondolatával foglalkozni. Ugyanis nem talált egy olyan fényvédő krémet sem a nyár elején született kisfia számára, amit jó szívvel kent volna a csecsemő bőrére. Így sok-sok utánaolvasás és kísérletezés után beiratkozott egy kozmetikumkészítő képzésre. Az elhivatott érdeklődésből végül vállalkozás lett: második kisfia érkezésével egy időben a saját márkája, a Mix Your Nature is megszületett. 

A kezdeti célkitűzések azóta sem változtak: megalkotni azokat a kozmetikumokat, amelyeket tudományos megalapozottsággal, természetes összetevőkből, biztonságosan és hatékonyan használhatunk akár a gyermekeink érzékeny bőrének ápolására. Ha pedig a gyerekek jövőjét sem hagyjuk figyelmen kívül, akkor környezetbarát csomagolást érdemelnek a különleges formulák.

Online rendelhető, személyre szabható zero waste krémek, deók, ajakápolók

Csilla és csapata a natúrkozmetikumokat 100%-ban természetes összetevőkből, frissen készíti budapesti műhelyében. Minden egyes rendelésnél személyre szabhatjuk az összetevőket, hogy a kedvenc hatóanyagaink és illataink kapjanak helyet a gazdagon ápoló krémekben, balzsamokban, alumíniummentes dezodorokban, kényeztető fürdőteákban. 

A különleges, stift formátumú natúrkozmetikumok pedig egy speciális, lebomló kartonpapírhüvelybe kerülnek, amely később a komposzton néhány hónap alatt lebomlik.

Az első 3 év elteltével is ugyanez a minőség és lelkiismeretesség vár mindenkit a Mix Your Nature webshopjában. A kozmetikumok a természetesség jegyében készülnek, hatékonyan működnek, csak időközben egyre nagyobb a termékkínálat és egyre több díj sorakozik a márka neve mellett.

Napfényvédelem egész évben? Csak természetesen és kényelmesen!

Idén nyáron debütáltak a napvédelemre koncentráló kozmetikumok is, hogy a magyar márka is ebben is hatékony és természetes alternatívát kínálhasson: ma már a SPF 30-as és PA+++ védelmet kínáló fényvédő krémeket is kikeverhetjük magunknak.

És amíg a legtöbb naptej a kémiai fényvédelem elvén működik - és tartalmazhat allergéneket vagy a hormonháztartásra is kiható összetevőket - addig a Mix Your Nature formulája a környezetbarát és bőrbarát nem nanoméretű cink-oxidra alapozott. Kényelmes, stiftes formátumban, egyszerűen vihető fel a bőrre, még akár egy ficánkoló kisgyerek bőrére is!

Itt az idő, hogy felfedezzük a helyben készülő, hulladékmentes csomagolású és növényi alapú kozmetikumok világát, hogy a bőrünk és a környezetünk is azt kapja, amit megérdemel: személyre szabott törődést.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)