Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az első tesztet sikeresen teljesítette a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. szeptember 01. 11:00
Az első tesztet sikeresen teljesítette a gyulai focicsapat
Békéscsaba 1912 Előre II.–Gyulai Termál FC 0-4 (0-2)

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Békés vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Békéscsaba 1912 előre II. együtteséhez utazott augusztus 29-én. A Brlázs Gábor vezette fürdővárosi gárda fontos pontokat szerzett lila-fehér riválisa ellen.

Gyulai Termál FC: Füstös, Dajcs, Trescsula (Kukla), Repisky (Katona), Varga T. (Boros), Szabó Zs. (Szabó V.), Szabó P., Borbély, Zabari, Tanner, Bojtos (Varga J.). Csere: Szabó M. és Nagy. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

A gyulai keret a héten két komoly erőpróba előtt állt, hiszen két, korábban a bajnoki címre is esélyes együttessel méri össze erejét. A hétközi fordulóban a kék-fehér alakulat az egy vereséggel és egy döntetlennel rajtoló szomszédvári egyesülettel nézett szembe.

Mindkét keret szép labdajáratásokkal épített fel támadásait, ám a kapu előtt a hazai gárda már nem tudta rákényszeríteni akaratát riválisára. A gyulaiak azonban már a találkozó első perceiben eredményesek tudtak lenni, Tanner a 11. percben szerezte meg a vezetést csapata számára. A folytatásban is kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét együttes taktikusan építgette támadásait. A 26. minutumban azonban a robbanékonyabban játszó fürdővárosi csapat növelte előnyét, amikor Zabari talált a hazai kapuba.

A fordulás után sem történt nagy változás a pályán, a fiatalokkal frissített békéscsabai keret próbált fogást találni riválisán, ám a 62. percben mégis a vendégcsapat szerzett újabb gólt Varga révén. A mérkőzést Tanner második találata foglalta keretbe, amellyel a fürdővárosi csapat harmadik mérkőzésén is négygólos sikert könyvelhetett el.

A Gyulai Termál FC csapata százszázalékos teljesítménnyel vezeti a vármegyei bajnokságot, szombaton pedig a Szarvasi FC ellen, hazai pályán folytathatja menetelését.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)