Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vidéken egyedül Gyulán érhető el a PelviPower tréning

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. augusztus 30. 17:05
Vidéken egyedül Gyulán érhető el a PelviPower tréning
A kezeléssel akár műtétek is megelőzhetők

Akár műtétek is megelőzhetők a vidéken egyedül Gyulán, a Coronella Orvosi Centrumban elérhető PelviPower tréninggel. Veres István szakmai vezető elmondta, az integrált biztonságot nyújtó, világszerte egyedülálló PelviPower modul a legmodernebb orvosi technológia és a hatékony saját tréning kombinációja.

a PelviPoower-Team tagjai (balról jobbra): Dr. Demény János címzetes főorvos, Veres István szakmai vezető, Matuska Barbara asszisztens, Veres Istvánné szakmai vezető, Bálint Amanda asszisztens. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A kezelés két részből áll: az első a biofeedbacktréning, amely részben állapotfelmérés, részben megtanítja a pácienseket bizonyos izmok mozgatására, amellyel már javulást lehet elérni; a második része pedig a magnetoterápia.

Hozzátette: a magnetoterápiás kezelés előtt egyeztetnek a pácienssel, ugyanis szívritmus-szabályozóval, csípőprotézissel vagy gerincbe ültetett fémalkatrészekkel nem használható a mágneses gép.

Kiemelte: a kezelés javulást hozhat inkontinencia, hát- és derékfájás esetében, edzi a medence- és gátizmokat, fokozhatja a sportteljesítményt, valamint a libidót és potenciát is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A kezelés során a mágneses impulzusok neuromuszkurális alapon stimulálják a medencefenék izmait, akár 25 ezerszer is megfeszítve és ellazítva azokat. A mikromasszázshatás serkenti a teljes törzs, valamint az alsó ágyékcsigolyák vérkeringését és az anyagcserét. Az ülőfelületbe ágyazott stimulációs rendszer ismétlődő és rövid mágneses impulzusokat generál, amelyek akár 5–15 centiméteres mélységben is érezhetőek.

Veres István hangsúlyozta: ha a kezelés nem oldja meg a panaszokat, esetleg a probléma orvosi beavatkozást igényel, akkor abban is tudnak segíteni a pácienseknek, hogy kihez forduljanak.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Elmondta: mindenkinek ajánlják a kezelést, aki javítani szeretne életminőségén, aki szeretne tenni azért, hogy megszabaduljon az inkontinencia okozta kellemetlen szituációktól. Hozzátette, az sem elhanyagolható szempont, hogy hosszú távon kevesebbet kell költeni különböző eszközökre, betétre, pelenkára.

A Veres Istvánné szakmai vezető, Matuska Barbara és Bálint Amanda asszisztensek munkáját segíti dr. Demény János címzetes főorvos is, aki kifejtette: néhány esetben műtéteket is meg lehetne előzni a kezeléssel.

Bejelentkezni a +36-30/584-1323-as vagy a +36-66/636-620-as telefonszámon lehet hétfőtől péntekig 9 és 13 óra között. További információ az info@pelvitherapy.hu e-mail-címen vagy a pelvitherapy.hu oldalon kérhető.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)