Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Meccsdömping vár a Gyulai Amazonokra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. július 11. 11:00
Meccsdömping vár a Gyulai Amazonokra
Jövő héten kezdik meg a felkészülést a fürdővárosi klub korosztályos csapatai

Július 17-én kezdődik a felkészülés a Gyulai Amazonok csapatánál. A fürdővárosi egyesület gárdái a 2023/2024-es szezonban is komoly bajnokságokban lépnek pályára hétről hétre.

A gyulai felnőttcsapat idén is az NB II.-es bajnokságban vesz részt, emellett pedig a Magyar Kupa sorozatában is pályára lép. A nagycsapat a labdarúgás mellett a futsalban is érdekelt lesz, a gárdára a Magyar Kupa és az NB II.-es pontvadászat küzdelmei várnak.

A fürdővárosi egyesület több korosztályban is indít csapatokat: az U19-es, az U16-os, az U15-ös, az U14-es labdarúgótornákon és az U17-es futsalbajnokságban is lesznek gyulai együttesek. A kisebb korosztályok a Bozsik-program U11-es, az U10-es, az U9-es és az U7-es eseményein lépnek pályára.

Az U15-ös, illetve az U17-es csapat várhatóan a Csongrád vármegye által lebonyolított területi futsalbajnokságban is részt vesz majd télen, emellett az U9-es és U11-es együttesek télen három alkalommal a Bozsik-futsalon szerepelnek majd.

Molnár Zoltánné edző kiemelte: a klub továbbra is várja azokat a fiatalokat, akik ki szeretnék próbálni magukat a sportágban.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)