Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ismét benépesül pólósokkal az Árpád-fürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. július 10. 16:00
Ismét benépesül pólósokkal az Árpád-fürdő
Megkezdődött a felkészülés az új bajnoki szezonra

Megkezdődött a felkészülés az új bajnoki szezonra a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub pólósainál: július 10-én az országos utánpótlás-bajnokságokra készülő ifjúságiak, serdülők és gyermekkorosztályúak találkoztak ismét a békéscsabai Árpád-fürdőben, egy héttel később pedig a vidékbajnokságra készülő kisebbek kezdik meg az alapozó munkát – olvasható a csabapolo.hu oldalon.

Fotó: csabapolo.hu

Valamennyi korosztálynak lesz valamilyen torna itthon vagy más hazai városban, és edzőpartnerek is érkeznek a Viharsarokba.

Az edzői stáb feladata kicsit átalakul; akad edző, akitől megvált a klub, és akad frissen érkező is. Az ob II.-es felnőttcsapatért továbbra is Ajtai Miklós játékosedző felel, aki emellett az ifjúságiak mestere is lesz.

A serdülőgárda új trénert kap, a saját nevelésű, nyáron hazatérő fiatal Zsilák László személyében, aki – az ob I.-es debreceni éveket és az ob I. B-s Invectusban való közreműködését követően – a felnőttcsapat játékosa is lesz.

A gyermekegyüttest ismét Fodor Ádám készíti fel a bajnokságra. A területi (vidék) bajnokságban szereplő gyermek III. és IV. korosztályosokért Békéscsabán Katona Péter felel, Gyulán pedig továbbra is Szilvásy Attila és Jeszenszky Ákos.

A legkisebbek, a babyk és előkészítősök felkészítését Csabai Zoltán edzőre bízta a klub vezetése. Az úszótudás fejlesztésében továbbra is Szűts Szilvia működik közre. 

A hazai szövetség várhatóan egy hónappal korábban indítja útjára a pontvadászatot.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)