Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Apáczai Csere János-díjat kapott Jancsurák József

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2023. június 27. 18:00
Apáczai Csere János-díjat kapott Jancsurák József
a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgató-helyettese 1986-ban kezdte pályafutását pedagógusként

jancsurák józsef

Fotó: Gyulai Szakképzési Centrum

Apáczai Csere János-díjat kapott Jancsurák József, a Gyulai Szakképzési Centrum főigazgató-helyettese – tájékoztatott közleményben az intézmény.

Mint írták, Csák János, a Kulturális és Innovációs Minisztérium minisztere a szakképzés és a felnőttképzés területén végzett kimagasló színvonalú  tevékenysége elismeréseként ismerte el a főigazgató-helyettest.

Jancsurák József 1986-ban kezdte meg pályafutását a szakképzésben pedagógusként. Az évek során osztályfőnöki és munkaközösség-vezetői feladatokat is ellátott el. 2007-től gyakorlati oktatásvezető, 2013-tól intézményvezető-helyettesi és a szakképzési centrumok 2015 évi megalakulásától főigazgató-helyettesi munkakörben dolgozik 

Elsőként vett részt a Szakképzési Fejlesztési Programban. A folyamatosan megújuló módszertani és szakmai önfejlesztés érdekében szakképzési minőségbiztosítási, CNC programozói, digitális, vezetői képzéseken vett részt. Sikeres oktató-nevelő munkáját bizonyítja, hogy több diákja ért el kiváló eredményeket országos szakmai versenyen. Az újabb képzési kínálat kialakításában együttműködik a szakképző intézményekkel, mérlegeli a versenyszféra gazdasági szereplőinek a kéréseit. A területi-, helyi szervezetekkel támogató, konstruktív kapcsolatot ápol. 

A mai napig odaadóan áll ki a szakmai képzés fontosságáért, igyekszik megteremteni az oktatási-, gyakorlati tevékenységhez szükséges műszaki és humán feltételeket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)