Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Heti premier a Center moziban a Barátnőt felveszünk

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • MAGAZIN • 2023. június 22. 17:00
Heti premier a Center moziban a Barátnőt felveszünk
Június 22–28. között a következő filmeket vetítik a Csaba Centerben

Heti premier a Center moziban a Barátnő felveszünk című amerikai vígjáték

Forrás: cineimage.ch

Heti premier a Center moziban a Barátnő felveszünk (szinkr. amerikai vígjáték) 18.30, 20.30-kor. Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség.Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz. Ő rámenős, nyomulós, vad. A fiú őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Később már rémült is. Maddie nem hagyja magát. A srác sem. De azért lesz pár közös kalandjuk.

Csak 23-án, 24-én és 27-én 19.45-kor Rémálom (szinkr. norvég horror, thriller) PREMIER! Egy fiatal pár új lakásba költözik, hogy megkezdjék közös életüket és várják születendő gyermeküket. A lakásfelújítás azonban nem megy zökkenőmentesen: a lánynak furcsa látomásai vannak, számtalan furcsaság történik a szomszédban, megmagyarázhatatlan események a lakásukban. A terhes nőt emellett rémálmok gyötrik, amelyek egyre inkább összefolynak a valósággal. Az álmokban megjelenő démon egyre nagyobb fenyegetést jelent a nő számára, a rémálmok az ébredés után is folytatódnak.

15.30-kor Pókember: A pókverzumon át (szinkr. amerikai animáció) Miles Morales, a népszerű és közismert pókember visszatér. Ismét igazi otthonában, Brooklynban van, újra találkozik Gwen Stacyvel. ?ár jöhetne a nyugis bűnüldözés, de akkor átkerül a multiverzumba, ahol egy csomó pókember van, akiknek az a dolguk, hogy különböző világaikat védjék. Csakhogy a világ békéjének sok és sokféle őrzője nem ért mindenben egyet, és közeleg egy új fenyegetés, amivel mind másképpen szállnának szembe. Miles nem így tervezte, de nem kell hozzá sok, és az összes pók őt üldözi, ő pedig menekül. Ha egyszer lendületbe jön, van pár trükkje, de akik a nyomában járnak, azok is pókok. Miles nem tudja, mit tegyen: magát mentse, vagy azokat, akiket szeret?

17.45, 20.15-kor Transformers: A fenevadak kora (szinkr. amerikai sci-fi, akció) A Transformers: A fenevadak kora ugyanazt az akciódús és látványos formulát hozza, amely világszerte elragadta a közönséget. A mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába. A filmet Steven Caple Jr. rendezte, a főszereplők Anthony Ramos és Dominique Fishback.

17.15 és 28-át kivéve 20.00-kor Flash – A Villám (szinkr. amerikai fantasy, kaland, akciófilm) Barry Allen egy baleset következtében villámcsapást szenved és szuperképességekre tesz szert, ő lesz a leggyorsabb ember a világon! Úgy tűnikm magára marad a Föld védelmében, melyet a káosz ural. Más univerzumokból lesz szüksége sgítségre, hogy úrrá legyen a helyzeten.

az Indiana Jones és a sors tárcsája című amerikai kalandfilm

Fotó: Gyulai Hírlap –

Csak 28-án 20.00-kor Indiana Jones és a sors tárcsája (szinkr. amerikai kalandfilm) PREMIER ELŐTT! Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében. A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait.

15.00-kor 3D-ben, valamint 15.45, 17.30-kor 2D-ben Elemi (szinkr amerikai animációs film) A Disney és a Pixar új filmje, az Elemi egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változtatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

Csak 26-án 19.45-kor Konstrukció (szinkr. amerikai thriller, akciófilm) Danny Rourke nyomozó minden követ megközgat, hogy ráleljen eltűnt lányára, s közben egy egyre szövevényesebb bűntény súlya is ránehezedik. Egy a realitást meghazudtoló bankrablás ügyében nyomoz, ami végül arra készteti, hogy megkérdőjelezzen minden alapvető dolgot, amit a világról és a benne élőkről hitt. A sokat tudó médiummal, Diana Cruzzal az oldalán Rourke egyszerre lesz üldöző és üldözött; ellenlábasa pedig az a férfi, akiről úgy véli, gyermeke megtalálásának kulcsát jelenti. Amit végül kiderít, az viszont minden várakozását felülmúlja.

Csak 23-tól 26-ig 15.15-kor Ürömapám (szinkr. amerikai vígjáték) Amerika egyik legmenőbb komikusa, Sebastian Maniscalco, illetve a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro egyesítik erejüket ebben a parádés vígjátékban. A film egy Sebastian nevű férfira koncentrál, akit menyasszonya meggyőz, hogy a július 4-ei nemzeti ünnep alkalmából vigyék magukkal látogatóba a vőlegény olasz származású, házsártos édesapját a nő szupergazdag rokonságához a hétvégére. Sebastian, ha visszakozva is, de elfogadja az ajánlatot, de arra egyikük sem számít, hogy a különböző vérmérsékletek ütközése olyan kaotikus eseményláncolatot indít el, ami után kő kövön nem marad.

Csak 22-én, 27-én és 28-án 15.00-kor Bűnös vagyok (szinkr. francia vígjáték) A harmincas évek romantikus Párizsában egy fiatal, kezdő színésznőt meggyanúsítanak egy neves filmproducer meggyilkolásával. Bár a nő ártatlan, ügyvéd barátnője javaslatára végül bűnösnek vallja magát, hogy az esetet önvédelemnek állítsák be, és olyan női egyenjogúsági ügyet csináljanak belőle, amely híressé teszi mindkettejüket. Úgy tűnik, tervük fényesen beválik, ám nem várt fordulatok sokasága bonyolítja az esetet.

Csak 22-én, 25-én és 28-án 19.45-kor Látom, amit látsz (magyar játékfilm) PREMIER! Ábel (Vilmányi Benett) a különleges képességekkel rendelkező, húszas évei végén járó fiatalember, a vak Fellegi professzor (Lukáts Andor) által vezetett, gyermekmentést végző cégnél dolgozik. Ha becsukja a szemét, elveszett gyerekek szemén keresztül képes látni, és így segít őket megtalálni. Munkája az élete, amit csupán a vénkisasszony Mituk nénivel (Nagy Mari) oszt meg. Viszont minden megváltozik, amikor hibát vét, és egy felnőtt nő, Vera (Hartai Petra) látására csatlakozik rá. Neki köszönhetően elkezdi másként látni a világot, és különös kapcsolat kezd köztük kialakulni. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, azonban ez a szokatlan összhang nem tartható fenn örökké.

a Látom, amit látsz című magyar játékfilm

Forrás: jegy.hu

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)