Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Teherautókat és buszokat ellenőriztek a rendőrök

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2023. május 18. 17:30
Teherautókat és buszokat ellenőriztek a rendőrök
Békés vármegyében 71 alkalommal állapítottak meg jogsértést

Teherautókat és buszokat ellenőriztek a rendőrök a Roadpol Truck & Bus akció keretében május 8. és május 14. között – írta meg a police.hu.

Kiemelték: az egy hét alatt 4456 tehergépkocsit és 451 autóbuszt ellenőriztek, amely során 1609 alkalommal állapítottak meg jogsértést. Azonnali közlekedési korlátozást 15 nehéz tehergépkocsi esetében kellett elrendelni.

Megtudtuk, Békés vármegyében a rendőrök az ellenőrzött járművek esetében 71 alkalommal állapítottak meg jogsértést, de azonnali közlekedési korlátozást nem kellett elrendelni.

Hozzátették: Békés vármegyében a tehergépkocsik ellenőrzése során vezetési és pihenőidővel kapcsolatos szabályszegések miatt egy alkalommal, a jármű- és rakománybiztonsággal kapcsolatban 14 esetben, míg az okmányokkal kapcsolatos jogsértések miatt egy alkalommal kellett intézkedni. A tehergépkocsi-vezetők ellenőrzése során egy esetben merült fel alkoholfogyasztás gyanúja, 5 alkalommal nem használták a passzív biztonsági eszközt, 48 jármű vezetője túllépte a megengedett legnagyobb sebességet.

Az autóbuszok országos ellenőrzése során vezetési és pihenőidővel kapcsolatos szabályszegések miatt 11 alkalommal, míg az okmányokkal kapcsolatos jogsértések miatt 15 alkalommal kellett intézkedni. Az ellenőrzött autóbuszok vezetői közül 43 esetben nem használták a passzív biztonsági eszközt, illetve nyolcan túllépték a megengedett legnagyobb sebességet.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)