Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstérmes helyen zárt a békéscsabai vízipólócsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. május 18. 10:00
Ezüstérmes helyen zárt a békéscsabai vízipólócsapat
Győzelemmel búcsúzott a bajnokságtól a Csaba Csirkefogók együttese

Már csak egy mérkőzése volt hátra a 2022–2023. évi Délkeleti területi vidékbajnokságban a serdülő korosztályú csapatokknak. A mindössze két összecsapásból álló fordulót a békéscsabai Árpád fürdőben rendezték meg, amelynek során a Csabai Csirkefogók a sereghajtó bajaiakkal találkoztak – írta meg a csabapolo.hu.

Csabai Csirkefogók VK–Sugovica VSE Baja 21–10 (5–2, 2–2, 5–3, 9–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, serdülő korosztály, Békéscsaba. V.: László Gábor, Bíró Dániel. Békéscsaba: Korcsok P. – Budai 3, Tasnádi, Hajdu A. 7, Szanyi 5, Freiberger 1, Lisztes. Cs.: Beregszászi (kapus), Suhajda Z. 2, Csüllög 1, Korcsok N. 2, Fölker, Bazsó, Szathmáry Zs. Edző: Fodor Ádám. Gól emberelőnyből: 4/2, ill. 8/5. Büntetők: 2/1, ill. 0/0. Kiállítás cserével: Veréb.

– Az utolsó fordulóra már nem maradt kérdés, minden csapat olyan helyzetben volt a tabellán, amin már változtatni nem tudott. Ezért igazán már nem erre a találkozóra fókuszáltunk, hanem a másnapi még fontosabb, OSC elleni derbire. Ettől függetlenül akadtak szép megoldásai a csapatnak, de a védekezésbe néha hiba csúszott, figyelmetlenség miatt ajándék gólokat adtunk ellenfelünknek. A mérkőzés egésze alatt mi domináltunk, megérdemelten nyertünk, és harcoltuk ki az ezüstérmet, amihez gratulálok a csapatnak – foglalta össze Fodor Ádám edző.

A végeredmény: 1. Kecskeméti Sportiskola 42, 2. Csabai Csirkefogók VK 26, 3. Invictus SC 15, 4. Sugovica VSE Baja 3.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)