Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Lépéselőnyben az ezüstéreméért az U14-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. május 12. 11:00
Lépéselőnyben az ezüstéreméért az U14-es Amazonok
Újpest FC–Gyulai Amazonok 1-9 (0-5) 

Fotó: Gyulai Amazonok

A Gyulai Amazonok U14-es labdarúgó-bajnokságban szereplő csapata az Újpest FC vendégeként lépett pályára május 7-én. A korosztályos gárda remek formában várhatta az ezüstérem szempontjáéból fontos fordulót.

Gyulai Amazonok: Ruck Csenge, Pénzes-Makkai Kinga, Zalai Bíborka, Krisán Jázmin, nagy Csenge, Kis Barbara, Hoffmann Dorina, Szelei Csenge és Drobnyik Izabella. Csere: Rung Zselyke. Edző: Győri Zita és Krisán József.

A gyulai együttes az előző fordulóban a Soroksár Sport Klub FC gárdáját verte meg, ezzel hét mérkőzésre nyújtotta győzelmi szériáját. A fürdővárosi csapat a tabella második helyéről várhatta az újpesti derbit, egy újabb győzelemmel pedig előnyből várhatta volna az utolsó három fordulót.

A vendégcsapat a tétnek megfelelően kezdte a mérkőzést, Nagy Csenge már a 2. percben betalált a hazai kapuba. Három perccel később egy fantasztikus sorozatnak lehettek szemtanúi a szurkolók, amikor is Kis Barbara négy góljával tetemes előnybe került együttese.

– Ellenfelünk ugyan büntetőből szépíteni tudott, de az utolsó 50 percben is a mi akaratunk érvényesült. A mérkőzésen Nagy Csenge még egy gólt tudott szerezni, majd Kis Barbara újabb mesterhármasával (gólerős támadónk 52 góllal a góllövőlista 4. helyén van) kialakult az 1-9-es végeredmény. Nagy Csenge is remek formában van, a maga 39 találatával 6. helyen áll a listán, mellettük több játékos is kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújt hétről hétre – olvasható a csapat közösségi oldalán.

A Gyulai Amazonok U14-es csapata a tabella második helyén áll, három pont előnnyel az UTE együttese előtt, hat ponttal megelőzve Szolnoki MÁV gárdáját. A korosztályos keret a következő fordulóban a BVSC-Zugló ellen hazai pályán szerezhet újabb három pontot.

Gólok: Kis Barbara (7), Nagy Csenge (2).

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)