Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Sikk és sárm

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. május 09. 15:56
Sikk és sárm
Ezek a legdivatosabb női és férfinapszemüvegek

Bátran kijelenthetjük, hogy a napszemüveg az egyik legnépszerűbb kiegészítő, hiszen még azok is viselik, akiket egyébként nem különösebben foglalkoztat a divat világa. Azonban ezeknek a praktikus szemellenzőknek a gyakorlati hasznuk mellett esztétikai értékük is van, ami sokat tud dobni a megjelenésünkön, ha egy kevés figyelmet fordítunk a megfelelő darab kiválasztására.

Medúza szépsége: Versace napszemüveg

A történet szerint Medúza volt a legszebb nő egész Athénban, és bárki, aki ránézett, kővé vált. A Versace dizájnjához sok ihletet merített a görög mitológiából, és így lett Athén legszebb nője a márka védjegye. A Versace logóról mindmáig Medúza köszön vissza, az összes napszemüveg ezt a jellegzetes emblémát viseli.

Valószínűleg nem véletlen, hogy ő lett a Versace napszemüveg női kollekciójának egyik legjellegzetesebb stílusjegye, hiszen ezek a napszemüvegek ugyanazt a hatást érik el, mint Medúza: aki egyszer beleszeret a márkába, azt többé nem ereszti.

Modern szívtiprók: Carrera napszemüveg

Erő és elegancia – minden, amit egy modern szívtiprótól elvárhatunk. A Carrera napszemüveg férfi kollekciója pontosan ezt az irányzatot képviseli, összetéveszthetetlen modelljei minden olyan férfi számára vonzóak lehetnek, akik ellenállhatatlan megjelenésre vágynak.

A márka minden szezonban emlékezetes formavilággal jelentkezik, ami az innovatív és prémium anyagokból készült napszemüvegeket minden korosztály számára vonzóvá teszi. A Carrera bármilyen stílushoz és alkalomhoz illik, miközben egyedivé varázsolja viselőjét.

Versace napszemüveg és Carrera napszemüveg – Hogyan válasszunk?

Az igazán divatos női és férfinapszemüvegek legfőbb ismérve, hogy mindenkinek jól állnak! Mégis érdemes tisztában lenni azzal, hogy melyik formák illenek hozzánk legjobban a stílus palettáról. Szerencsére azonban képtelenség mellényúlni, ha észben tartunk néhány szabályt.

A napszemüveg kiválasztásakor érdemes átgondolni, hogy milyen célra fogjuk használni, ugyanis más való a mindennapi hordásra, mint az alkalmi viselésre. Emellett azt sem baj, ha tudjuk, hogy milyen arcformához milyen keret formák passzolnak, hiszen egészen más áll jól egy ovális fejformán, mint egy szögletes arcon.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)