Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Jászberényben nyertek érmeket a gyulai küzdősportolók

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 28. 15:00
Jászberényben nyertek érmeket a gyulai küzdősportolók
Kun Miklós két bajnoki címet szerzett a korosztályos országos bajnokságon

kun miklós két bajnoki címet szerzett a versenyen

Fotó: Gyula Barbell Sport Club

Jászberény adott otthont a Magyar Grappling Szövetség 2023. évi korosztályos országos bajnokságának április 22-én. A seregszemlén a Gyula Barbell Sport Club jiu-jitsu szakosztálya is rajthoz állt.

Nyárfádi Csaba edző, a szakosztály vezetője elmondta, az ifjúsági és kadet korosztály versenye a G4 Grappling Liga 4. fordulója is volt egyben, amely kvalifikáció a junior, felnőtt és veterán magyar bajnoki döntőre.

A gyulai klub két versenyzővel indult, Kun Miklós második versenyén lépett ellenfele elé. A fiatal sportoló az első versenyén is aranyérmet akaszthatott a nyakába, így mindent beleadott a küzdelembe.

Kun Miklós 15 éves, nincs még egy éve sem, hogy rendszeresen jár brazil jiu-jitsu edzésre. A jászberényi versenyen nem csak Gi kategóriában versenyzett, hanem NoGi-ben is, mindkettőben első helyezést ért el. A 17 éves Tóth Gábornak is ez volt a második versenye. Az elsőben Gi-ben második lett, a mostaniban pedig NoGi-ben versenyzett, ahol az előkelő harmadik helyen végzett – ismertette Nyárfádi Csaba.

A szakosztályvezető hozzátette, a sportolók nem sokáig pihenhetnek, hiszen javában tart a felkészülés a diákolimpia megmérettetésekre.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)