Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nemzetközi tornán bizonyított a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 13. 11:00
Nemzetközi tornán bizonyított a gyulai focicsapat
A Gyulasport U11-es együttese a Champions Trophy 10. helyén végzett 

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia 4-es, Honvéd utcai komplexuma adott otthont a Champions Trophy U11-es nemzetközi gyermeklabdarúgó-torna selejtezőjének április 8-án. A tizenhat csapatot felvonultató sporteseményen a Gyulasport NKft. gárdája is képviseltette magát.

A tornán a házigazda Békéscsaba Labdarúgó Akadémia és a Békéscsaba UFC KK Válogatott mellett, a DEAC, az Újbuda, a Várda LA, a Kelen SC, a Szentlőrinc SE, az Ikarus BSE, a Gyulasport NKft., a Gödi SE, az UTA Arad, az FK Csíkszereda, az ETO FC Győr, a Hódmezővásárhelyi FC és a CFR Cluj „vörös” és „fehér” együttese lépett pályára.

A gyulai gárda a C jelű csoportban kapott helyet, ahol a CFR Cluj „vörös”, az Ikarus BSE és a Békéscsaba UFC KK Válogatott együttesével nézett szembe. A fürdővárosi csapat a csoportmérkőzések után az ezüstágon folytathatta a tornát. A négyes erősségét jól példázza, hogy a C csoport adta az ezüstág győztesét, a bronzérmest és a későbbi tornagyőztest is.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Kajári János együttese az ezüstágon a Hódmezővásárhelyi FC és az ETO FC Győr csapatait is le tudta győzni, így a „kisdöntőben” a Békéscsaba 1912 Előre SE gárdájával nézett szembe. A meccset a békéscsabai gárda nyerte, a Gyulasport NKft. csapata az ág második helyén, a nemzetközi torna 10. helyén végzett.

Kajári János elmondta, a torna kiválóan szolgálta a csapat felkészülését, a nemzetközi mezőny nagyszerű erőpróba és fejlődési lehetőség volt a gárda számára. Kiemelte: április 29–30. között a Gyulasport NKft. rendezi meg a Champions Trophy U9-es nemzetközi selejtezőtornáját.

Fotó: Gyulai Hírlap – Bimbó Lajos

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)