Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Fél áron válthatók online jegyek a helyi kiállítóhelyekre Gyula-napon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. április 12. 08:58
Fél áron válthatók online jegyek a helyi kiállítóhelyekre Gyula-napon
A belépők több hónapig érvényesek

Gyula-nap alkalmából ötvenszázalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg az online jegyek április 12-én a gyulai kiállítóhelyekre – tájékoztatott közleményében a múzeumegységeket működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. 

Fekete-Dombi Ildikó, a cég kiállítóhelyekért felelős ügyvezetője felhívta a figyelmet arra, hogy az online jegyek, kombinált belépők az első használatkor élesednek, vagyis hónapokkal a vásárlást követően is érvényesek, így azoknak is érdemes élniük a lehetőséggel, akik csak a nyár folyamán vagy azt követően érkeznek a fürdővárosba. 

Az ügyvezető rámutatott: az akció célja a decemberben elindult online jegyvásárlási lehetőségük népszerűsítése. Mint kifejtette, a szolgáltatás gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a bejutást a kiállítóhelyekre, ráadásul csökkenti a papíralapú jegyek kibocsátását, így környezetvédelmi és gazdaságossági szempontból is hasznos. 

Kiemelte: a Black Fridayhez hasonló, egyetlen napra korlátozott akcióval hagyományt szeretnének teremteni.

A cég online jegyértékesítő felülete a gyulai vár, a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, az Erkel Ferenc Emlékház és az Erkel Nonprofit Kft. weboldaláról is elérhető, de a kiállítóhelyek Facebook-oldalán is rendszeresen megjelenítik a a posztokban – olvasható a közleményben.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)