Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Feljebb lépett a tabellán a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. április 04. 17:00
Feljebb lépett a tabellán a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
Gyulai Amazonok–Monori SE 3-2 (3-1)  

Fotó: Gyulai Amazonok

Az NB II.-es futsalbajnokság 14. fordulójában a Gyulai Amazonok felnőttcsapata a Monori SE együttesét látta vendégül április 2-án. 

A hazai gárda a tabella hetedik helyéről várta a találkozót, míg riválisa ötödikként érkezett a derbire. A két csapat az őszi szezonban is szembenézett egymással, akkor 3-3-as végeredmény született. 

A Gyulai Amazonok közösségi oldalán azt írták, a csapat most jól kezdte a találkozót, Kurta Alma egy szöglet utáni kavarodásban lövésre szánta el magát, a labda pedig, némi szerencsével ugyan, a 11. percben a hálóban landolt. A fiatal játékosnak ez volt az első gólja a felnőttek között. 

„Nem sokat kellett várni a következő találatra, Molnár Ágnes öt perccel később hasonló szituációból rúgott gólt, kétgólosra növelve az előnyt. Ellenfelünk még az első félidőben szépített, de Kurai Nikolett hamar visszaállította a kétgólos különbséget, szabadrúgásból szerzett látványos gólt, így 3-1-es vezetéssel folytattuk a második játékrészt” – olvasható a bejegyzésben. 

A második félidőben kissé visszaesett a hazai gárda játéka, amit a vendégek ki is használtak a 61. percben, megszerezve második góljukat. A folytatásban mindkét együttesnek adódtak lehetőségei.

„Jól szállt be a mérkőzésbe Nagy Katalin, aki sokszor érkezett remekül a kapu elé Paál Dalma remek beadásaira, de hol a kapufa, hol a vendégek hálóőre babrált ki velünk. Szűcs Beatrix kapusunk az első félidőben kiválóan védett, majd Kósa Noémi is a második játékrészben, ennek köszönhetően az eredmény a mérkőzésen már nem változott, 3-2-re tudtunk győzni” – írták. 

A Gyulai Amazonok NB II.-es együttese fellépett a tabella ötödik helyére, a folytatásban pedig a Budapest Honvéd gárdáját fogadja a gyulai Grosics Akadémián.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)