Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztosan kezdte a tavaszi szezont az Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 22. 14:00
Magabiztosan kezdte a tavaszi szezont az Amazonok U16-os csapata
Gyulai Amazonok–Mercedes KLC 3-1 (1-0) 

A Gyulai Amazonok U16-os női labdarúgó-bajnokságban szereplő csapata az első tavaszi fordulóban a Mercedes KLC együttesét fogadta március 18-án. Az együttes 3-1-es győzelmet aratott.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kovács Viktória, Kelemen Klarissza, Puskás Adél, Tóth Panna, Danics Boglárka (Krizsán Jázmin), Veres Doren (Papp Fanni), Kurta Alma, Baracsi Boglárka, Mészáros Viktória, Szelei Csenge és Nagy Csenge. Csere: Freiberger Stella. Edző. Molnár Ágnes. 

A hazai gárda bajnoki címre törő ellenfelével nézett szembe a gyulai Grosics Akadémián. A két rivális az őszi szezonban is találkozott egymással, akkor 6-1-es kecskeméti győzelem született. 

A gyulai együttes kezdte jobban a találkozót, Danics Boglárka a mérkőzés 3. percében gólt tudott szerezni. Az első játékrészben a hazai gárda irányította a játékot, védekezésben és támadásban is kiváló produkciót nyújtott.  

„A második játékrész elején ellenfelünk büntetőből egyenlített, majd inkább mezőnyben folyt a játék. Nagy helyzet nem adódott egyik oldalon sem, így a találkozó utolsó 20 percére szerkezetet váltottunk. Kurta Alma határozott, bátor játéka a mérkőzés vége előtt 6 perccel, a 74. percben érett góllá, egy szép csel után lőtte ki a rövidet. Nem kellett sokat várni az újabb gólra, Nagy Csenge kapott jó labdát a jobb szélen, majd okosan rúgta meg gólját, beállítva a 3-1-es eredményt. A lányok nagyot küzdöttek, látszott, hogy minden játékos bizonyítani akar” – olvasható a klub közösségi oldalán. 

A Gyulai Amazonok U16-os együttese sikerével fellépett a tabella harmadik helyére, a következő fordulóban pedig ismét hazai pályán fogadja az Astra HFC csapatát.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)