Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Egy győzelem és egy döntetlen a vízlabda serdülőbajnokságban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 21. 11:00
Egy győzelem és egy döntetlen a vízlabda serdülőbajnokságban
A Csabai Csirkefogók csapata bajai és mezőtúri riválisokkal találkozott 

Fotó: Csabai Csirkefogók

Kecskeméten rendezték meg a serdülő korosztályosok Délkeleti területi vidékbajnokságának hatodik körét, amelynek során a Csabai Csirkefogók a bajaiakkal és a mezőtúriakkal mérkőztek meg. A bajai csapat ellen begyűjtötték a három pontot, a második találkozó döntetlent hozott, ami egy pontot ért – írja a csabapolo.hu. 

Csabai Csirkefogók VK–Sugovica VSE Baja 9–5 (1–0, 2–1, 3–2, 3–2) 

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, serdülő korosztály, Kecskemét. V.: Mihály Máté, Orosz László. Békéscsaba: Pribojszki – Bazsó, Szathmáry Zs. 1, Sajtos, Pojendán, Freiberger 2, Lisztes. Cs.: Suhajda Z. 1, Fölker, Csüllög, Tasnádi, Such 2, Zimbran 2, Nánási 1. Edző: Fodor Ádám. Gól emberelőnyből: 5/3, ill. 7/3. Büntetők: 0/0, ill. 0/0. 

Csabai Csirkefogók VK–Invictus SC Mezőtúr 6–6 (0–1, 2–2, 2–1, 2–2) 

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, serdülő korosztály, Kecskemét. V.: Mihály Máté, László Gábor. Békéscsaba: Lisztes – Tasnádi, Bazsó, Szathmáry Zs., Sajtos 1, Pojendán 2, Freiberger. Cs.: Suhajda Z. 2, Fölker, Such 1, Zimbran, Nánási. Edző: Fodor Ádám. Gól emberelőnyből: 5/0, ill. 10/4. Büntetők: 2/0, ill. 1/1. Kiállítás cserével: Gyányi. 

– Mindkét mérkőzésre érvényes, hogy elöl meglehetősen gyámoltalan és bizonytalan volt a csapat. A rosszul végződött támadások egy idő után végleg átragadtak a többi játékosra is. Az is igaz, hogy ezúttal nem a legerősebb csapatunkkal érkeztünk Kecskemétre, a védekezésünk azonban úgy ahogy rendben volt, amit alátámaszt a kevés kapott gól. Ez is lehetett volna kevesebb, ugyanis mindkét derbin legalább két-két találatot ajándékba adtunk, ami egyéni hibáinkból eredt, nem az ellenfél dolgozott meg érte. Pozitívum, hogy jól zártunk vissza a kapunk elé. Történt egy sajnálatos sérülés is, Freiberger István egy kemény akció közepette olyan rúgást kapott az arcára, hogy az kilyukadt, kórházba kellett vinni, ahol kívül két, belül négy-öt öltéssel varrták össze, sajnos, így az országos bajnokságon nem számolhatok vele, de lehet, hogy több hétig nem játszhat bajnokit – foglalta össze Fodor Ádám edző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)