Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelmi formában az NB I.-es tekecsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 20. 08:52
Győzelmi formában az NB I.-es tekecsapat
Nyíregyházi TK–Gyulai SE Dig-Build 2-6, Nyíregyházi TK–Gyulai SE Dig-Build 4-0 

Az NB I.-es tekebajnokság soros fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Nyíregyházi TK otthonában lépett pályára. Előbbi győzelemmel, utóbbi vereséggel zárta a fordulót. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata az előző fordulóban hazai pályán győzte le szolnoki ellenfelét, így a tabella ötödik helyéről érkezett ezüstérmes helyen álló riválisához. 

A vendégek az első párosítást megnyerték, a vendéglátók azonban kiegyenlítették a találkozó állását. Czégeny Csaba és Egyed Ferenc két győzelmével ismét előnybe került a gyulai csapat, majd egy adok-kapok után kialakult a 4-2-es eredmény. A vendégcsapat kiválóan gyűjtögette a pontokat, így a legtöbb ütött fáért járó pluszpontokkal növelhette eredményét. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata a presztízsgyőzelmének köszönhetően beérte negyedik és harmadik helyen álló riválisát, így egy újabb győzelem esetén feljebb léphet a tabellán az ötödik helyről. A fürdővárosi együttesnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a következő fordulóban az éllovas Szanki OBSE érkezik szegvári otthonába. 

A gyulai klub ifjúsági együttese nem tudta megállítani ezüstérmes riválisát. A fiatal alakulat 4-0-s veresége ellenére maradt a tabella ötödik helyén, a következő fordulóban pedig az éllovas pozícióból frissen lecsúszott Szanki OBSE együttesét fogadja a szegvári tekecsarnokban.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)