Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Korosztályos tornát rendezett a Gyulai Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 18. 14:00
Korosztályos tornát rendezett a Gyulai Amazonok
U13-as és U15-ös csapatok versengtek a Grosics Akadémián 

Fotó: Gyulai Amazonok

Nemzetközi korosztályos labdarúgótornát rendezett a Gyulai Amazonok március 15-én U13-as és U15-ös csapatoknak.  

A kisebbeknél (2010–2013-as lányok) öt együttes mérkőzött meg egymással az aranyéremért, a Szolnoki MÁV UFC, a Tehetség SE, a Szent Mihály FC és a hazai egyesület két csapata. A kétszer tizenöt perces mérkőzéseken rengeteg gólt és szép mozdulatot láthatott a közönség. A torna végén a Szent Mihály FC gárdája emelhette a magasba a kupát. A szervezők az egyéni legjobbakat is díjazták, a gólkirályi címet Kis Barbara nyerte el 14 találattal, míg a legjobb hazai játékosnak Hoffmann Adriennt választották. 

Az U13-as torna végeredménye: 1. hely Szent Mihály FC, 2. hely Tehetség SE, 3. hely Gyulai Amazonok A, 4. hely Szolnoki MÁV UFC és 5. hely Gyulai Amazonok B. 

Az U15-ös lányok 7+1-es, szűkített nagypályás mérkőzéseket játszottak. A hazai csapat mellett a szerb Magyarkanizsa, a nagyváradi A. C. United Bihor és a jászberényi Tehetség SE lépett pályára. A közönség színvonalas, látványos gólokkal tarkított meccseket láthatott. A tornát a hazai csapat nyerte. A gólkirály Tóth Panna lett hat góllal, a legjobb hazai játékosnak pedig Freiberger Stellát választották.  

Az U15-ös torna végeredménye: 1. hely Gyulai Amazonok, 2. hely TSC Magyarkanizsa, 3. hely A. C. United Bihor és 4. hely Tehetség SE.

Fotó: Gyulai Amazonok

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)