Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel folytatták a gyulai tekecsapatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2023. március 15. 09:00
Győzelemmel folytatták a gyulai tekecsapatok
Gyulai SE Dig-Build–Szolnoki MÁV SE  6-2, Gyulai SE Dig-Build–Szolnoki MÁV ifjúsági 3-1 

Az NB I.-es tekebajnokság soros fordulójában a Gyulai SE Dig-Build felnőtt- és ifjúsági együttese a Szolnoki MÁV SE gárdáját fogadta szegvári „otthonában”. Mindkét hazai csapat sikeresen begyűjtötte a győzelemért járó pontokat. 

A fürdővárosi egyesület felnőttcsapata ez előző fordulóban a dobogón álló BKV Előre otthonában vereséget szenvedett, míg soros ellenfele győzelmet aratott péti riválisa ellen. 

A Czégény Csaba, Schriffert Roland, Schriffert Dániel, Egyed Ferenc, Makra György és Nyári Krisztofer alkotta gyulai csapat villámrajttal kezdte a fordulót, az első két párharcot magabiztosan megnyerte. A szolnoki gárda a folytatásban kétszer is győzni tudott, ám az utolsó két párharc végén ismét fürdővárosi kéz emelkedett a magasba. A hazai együttes a több ütött fáért járó csapatpontokat is begyűjtötte, így magabiztosan gyűjtötte be bajnoki pontjait. 

A Gyulai SE Dig-Build felnőttcsapata a tabella hatodik helyéről várhatja az ezüstérmes helyen álló Nyíregyházi TK elleni bajnoki fordulót. 

A gyulai együttes ifjúsági csapata a párharc előtt az ötödik helyen állt. A Schriffert Máté és Zsótér Áron alkotta csapat 1-1-es döntetlent ért el ellenfelével szemben, a több ütött fáért járó pontoknak köszönhetően azonban megszerezte idei nyolcadik győzelmét. 

A Gyulai SE Dig-Build ifjúsági együttese a tabella ötödik helyéről utazik a második helyen álló nyíregyházi riválisához.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)