Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Rossz idő miatt a városháza dísztermében tartják a március 15-i ünnepséget

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2023. március 14. 16:41
Rossz idő miatt a városháza dísztermében tartják a március 15-i ünnepséget
Regisztrálni kell az eseményre

Fotó: Gyulai Hírlap 

Regisztrációval lehet csak részt venni a március 15-i városi ünnepségen, melyet a várható rossz idő miatt a Petőfi tér helyett a gyulai városháza dísztermében tartanak meg – tájékoztatták lapunkat a szervezők.

Mint írták, esőt és erős, viharos, akár 50-60 km/órás szelet jelzett előre az Országos Meteorológiai Szolgálat, ezért rendezik meg a délelőtt 11 órára hirdetett megemlékezést a városházán.

A helyiség korlátozott befogadóképessége miatt – a meghívottak, a koszorúzás résztvevői, a kitüntetettek és a városi képviselő-testület tagjai mellett – mindössze száz érdeklődő számára tudnak helyet biztosítani, az elérhető helyekre előzetesen kell regisztrálni a +36-70/637-9450-es telefonszámon. A szabad helyeket a jelentkezés sorrendjében biztosítják a szervezők.

A közleményben arra is felhívták a figyelmet, hogy a regisztrációval nem rendelkezők csak a megemlékezés utáni Petőfi téri koszorúzáson tudnak részt venni.

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 175. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója mond beszédet. Ünnepi műsort ad a Kormorán zenekar, Bakos-Kiss Gábor Jászai Mari-díjas színművész és az Erkel Ferenc Vegyeskar.

A megemlékezés után ünnepi képviselő-testületi ülést tartanak, ahol városi kitüntetéseket ad át Görgényi Ernő polgármester.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)