Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Újszerű kiadvány készül Gyulán a Dél-Alföld régió látványosságairól

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. március 10. 16:00
Újszerű kiadvány készül Gyulán a Dél-Alföld régió látványosságairól
Az információs anyagot a tervek szerint itthon és romániai területeken terjesztik majd 

Dél-alföldi iránytű címmel készít információs kiadványt Török Miklós ötletgazda és csapata. Mint megtudtuk, a részletes anyag angol és magyar nyelven jelenik meg.

Török Miklós elmondta: céljuk a kiválasztott területek legfontosabb látnivalóit összegyűjteni a korábbinál sokkal izgalmasabb és részletesebb formában. Hozzáfűzte: egy egészen újszerű koncepciót dolgoztak ki, és már annak is utánajártak, hogy lenne igény az általuk megálmodott, összefoglaló kiadványra.

– Három megye alapos feltérképezése a célunk, és a Dél-Alföld régió bemutatása, ám nem a hagyományos módon. Azokat a kisebb és újabb látnivalókat, parkokat és kilátókat is szeretnénk összegyűjteni, amelyek még akár a helyiek egy része előtt is ismeretlenek – emelte ki. Hozzátette, hogy az olvasó leírásokat, képeket és GPS-koordinátákat is talál majd az oldalakon.

Török Miklós arról is beszámolt, hogy jelenleg a tervezés és adatgyűjtés fázisában vannak.

– Nincs egyszerű dolgunk, ha egy minőségi és alapos kiadványt szeretnénk összeállítani, ezért bárkinek a segítsége jól jön. Magánszemélyek, városvezetők vagy akár civil szervezetek tagjai is lehetnek azok, akik egy-egy település érdekes helyszíneiről az átlagosnál többet tudnak – fejtette ki, megjegyezve, hogy minden információt szívesen fogadnak a környék településeit jól ismerőktől.

Az ötletgazdától megtudtuk, terveik szerint májusra, júniusra készül el az információs anyag, amelyet itthon és romániai területeken terjesztenek majd.

Török Miklós arról is beszélt, hogy aktualizált tartalommal idén ismét megjelenik Gyula város turisztikai térképe. A nagy sikerű kiadványban feltüntették a város nevezetességeit, turisztikailag fontos helyeit, emellett olyan közérdekű információk is megtalálhatók rajta, mint a gyógyszertárak, rendelők elérhetőségei.

A Dél-alföldi iránytű kiadványhoz a direktmediareklam@gmail.com e-mail-címre várják az információkat, észrevételeket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)