Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Megnyílt a Kéknefelejcs cukrászda a Harruckern téren

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2023. március 09. 18:00
Megnyílt a Kéknefelejcs cukrászda a Harruckern téren
Kedvező árú, házias sütemények és torták kaphatók

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Kedvező árú, házias süteményekkel várja a vendégeket Gyula belvárosában a múlt héten megnyílt Kéknefelejcs cukrászda. A hét minden napján nyitva tartó, Harruckern téri üzletben torta is rendelhető, akár glutén-, cukor- vagy laktózmentes változatban is.

Pojendán Tímea tulajdonos felidézte: mintegy tíz éve nyitották az első üzletüket Gyulán, a Tescóban. Újabb cukrászdájuk frekventáltabb helyen, Gyula szívében található a katolikus templom mellett.

A tulajdonos hangsúlyozta: a belvárosi helyszínen is a már megszokott, kedvező árakkal várják a vevőket, a legdrágább sütemények 650–800 forintba kerülnek.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

– Házias süteményeink minőségi alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak adalékanyagokat és tartósítószert – emelte ki, hozzátéve, hogy minden reggel friss áru érkezik az üzletbe.

Mint megtudtuk, a cukrászda műhelyében ötvenféle szeletelt sütemény készül. A süteményfajtákat napi szinten váltogatják, egyszerre tíz-tizenöt féle található a pultban.

A kínálatban mindennap van cukor- és laktózmentes, hétvégén pedig gluténmentes szeletelt süteményekkel is bővül a választék. Az sem mellékes, hogy szép nagy szeleteket kapnak a vásárlók – fejtette ki az üzletvezető.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Elmondta: édes és sós aprósüteményekből is széles a kínálatuk, szombatonként még kelt tésztából készült sós süteményeket is árulnak.

Tortából szintén bő a választék, ötvenféle közül lehet rendelni, kedvező áron. A rendeléseket három-négy nappal előre kell leadni – hívta fel a figyelmet Pojendán Tímea.

A cukrászdába betérők nem csak süteményt fogyaszthatnak, többféle tea, kávé, cappuccino és forrócsoki is szerepel a kínálatban.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Az üzletben emellett tortadekorációk és gyertyák is kaphatók – ismertette a tulajdonos, akitől azt is megtudtuk, hogy szezonálisan főzött fagylaltot is árulnak majd.

A szabad interneteléréssel rendelkezdő cukrászdában a legkisebbekre is gondoltak, őket gyereksarokkal várják a helyszínen.

A Harruckern tér 3–4. szám alatt található üzlet jelenleg hétfőtől vasárnapig 10–18 óra között tart nyitva. Nyáron a tervek szerint hosszabbodik a nyitvatartás ideje.

Elérhetőség: +36-30/388-0603. Facebook: Kéknefelejcs cukrászda Gyula.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)